dissabte, 2 de març del 2019

QUÉ VE EL LLOP


LUPI (LLOPS)
"Alea jacta est" La sort està tirada, efectivament, ja no hi ha marxa enrere, noves eleccions generals, el 28 d'Abril i a final de maig, el dia 26 eleccions municipals, eleccions europees i en les autonomies NIO HISTÒRIQUES. Tot això comportarà uns autèntics trasbalsos en la ciutadania espanyola i no en parlem a la catalana.

Crec que el PSOE no ha volgut mai aprovar els Pressupostos Generals de l'Estat, la seva maniobra ha estat aconseguir que els partits independentistes apareguessin com els culpables i el PSOE es deslliurava de les moltes pressions rebudes tant de l'oposició PP i C's com dels anomenats "barons" del seu propi partit –

El títol "LUPI" el vull referir a la successió de fets i malifetes que haurem de patir els catalans, fins i tot els no independentistes, tan sols per al fet de ser-ho. Els catalans serem agredits, insultats, humiliats, menyspreats, però com que ja ho sabem per endavant hem de ser prou forts per saber respondre amb valentia, senyoriu, paciència, civisme, dignitat, i, com sempre, de forma pacífica, tornant a donar la imatge de poble senyor i cívic que sempre hem estat i hem de seguir sent .

Hauran partits què ens diran que per culpa nostra hi haurà eleccions generals i ens amenaçaran amb allò de "que ve el llop" és a dir que ve el tripartit de dretes i extrema dreta. Bé, i que? Que potser el PSOE ha fet res per nosaltres? Això si, es van posar la carota i la pell de be, però no han anat més enllà de les paraules, però de fets, res de res, és a dir unes paraules menys punyents, fins i tot amables, i aquí s'acaba tot. Llavors el tripartit, en què canvia? Que són més malparlats, més autoritaris, menys senyors? En el fons són exactament iguals.
Un dels efectes de les noves eleccions, em fa la impressió que serà encara més baix el nivell de l'oratòria parlamentària, que cada vegada seran més els exabruptes, els insults, la parla tavernària, ja que, fins i tot, es presenten a les Corts personatges que noi es distingien per la seva bona oratòria i que marxen del nostre Parlament i que crec i espero que servirà per millorar el respecte i la bona educació que sempre ha tingut el nostre Parlament.

! Que ve el llop ! Alerta, jo no sé si realment vindrà el llop, però sí que veig que en el judici contra els nostres conciutadans pesa i molt la part política, ens trobem davant d'uns Fiscals que facen la impressió de no saber que preguntar ni com preguntar, amb reiteracions, mitjanes veritats, preguntes que volien ser capcioses i es veu el llautó d'una hora lluny, una advocada de l'Estat que fa pena, per no dir que fa riure, i a més a més, tot això contrasta amb la seriositat, preparació, precisió i dignitat dels presos catalans.

Quan veig les declaracions del President, Vise Presidenta, Ministre Zoido no puc menys que pensar dues coses: Menteixen sense vergonya o són incompetents. Qualsevol de les dues son motiu de rebuig. Llavors, pregunto, Han de seguir percebent emoluments de l'erari públic? Ja està bé de prendre el pèl a tots els catalans i espanyols. La major part de les seves respostes, si no són mentida, diuen "no ho recordo, no ho sé" i es queden tan tranquils i el President del Suprem els hi permet. Tot plegat una vergonya.

I no oblidem que tota aquesta farsa, aquest teatre, seria acceptable de no tenir a NOU PERSONES A LA PRESÓ DE MÉS D'UN ANY, provisional i sense fiança, però és que el desig de venjança és més fort que la raó.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada