dijous, 20 de novembre del 2014

QUERELLES, FISCALS I ALTRES...

QUERELLES?


El Fiscal General Senyor Torres-Dulce, ha imposat la seva voluntat, o millor dit, la del Sr. Rajoy i el seu Govern, per poder presentar la querella que li havien manat. La pantomima de reunir els fiscals de sala, fa riure i més si quan veus els noms dels fiscals no ni ha cap de la Fiscalia de Catalunya, o és que no hi ha cap Fiscal que tingui la suficient categoria per seure a la taula que semblava més una reunió de amics xerrant de les seves histories que no pas per debatre un tema tan important.

El Sr. Torres-Dulce, és limità a donar una paperot, una quartilla, escrita per ell mateix en la que diu el que s’ha de fer. No presenta els quatre folis que li van enviar els Fiscals de Catalunya, amb la argumentació per la que no consideren necessària ni oportuna la querella, no això no els hi dona, no fos cas que veiessin quina es la opinió de juristes, com a mínim de la seva mateixa categoria.

Per les noticies que han arribat, una reunió secreta de la que se sap el que va dir cada un dels fiscals, no devia de ser massa secreta, i en la que van parlar més del que ¡¡¡políticament!!! era més o menys proporcionat, a lo que desitjava el govern i subtilment els hi feia arribar i dic subtilment perquè ningú haurà vist cap declaració de la Sra. Alicia Sánchez-Camacho, ni de un  tal Carlos Floriano, ni de una tal Soraya, o Cospedal, el diari ABC, El Mundo, La Razón, etc. que no han donat ni una sola instrucció de que era el que volia el govern.

Dons be, pesi a tot això es presentarà la corresponent querella contra el President Artur Mas, la Vicepresidenta Joana Ortega i la Consellera Irene Rigau, per una sèrie de “delictes” que la majoria dels juristes de renom, catedràtics de la Universitat, han considerat en declaracions públiques que no tenen cap base jurídica per ser admeses per el TSJC, per tant, jo crec, que els advocats que, si arriba el moment, hauran de defensar al President, Vicepresidenta i Consellera, els hi haurà caigut un veritable caramel. De entrada poden presentar els quatre folis de la resolució dels fiscals de Catalunya, i després ja tenen la porta oberta per rebutjar tots i cada un dels delictes que intenten imputar-los.

Després de tot això, el incompetent, impresentable i antidemocràtic President de l’Estat espanyol Sr. Mariano Rajoy Brey, vol venir a Barcelona per intentar aconseguir que els catalans díscols, els independentistes,(la resta, segons ell, no son catalans, son espanyols) deixem de banda les nostres aspiracions, que no son res més que la conseqüència de la malaltia mental del nostre President (això s’ha dit des de el P.P.) i que per tant quan ens parli d’economia, de lo molt que ens estimen, ho demostren amb la querella, que la posen per el nostre be. Per dir-nos que mai han estat en contra nostre, ni de la nostre llengua, que sempre ens han ajudat a pagar les nostres factures a proveïdors, a les farmàcies, als funcionaris, la sanitat, en fi que tot ho devem a la seva insigne trajectòria política i a l’estimació que ens tenen.

Tot això sembla que és el que ens vol dir, però: directament o a través d’una pantalla de plasma perquè no es pugui rebatre res del que digui? El sistema es important:

Economia: Som el motor de la economia de Espanya amb el 19% del P.I.B. (què ens pot dir per millorar això?)

Llengua: No cal ni que parli. Que destitueixi el Ministre Wert i anul·li la seva Llei. Amb això tal vegada convenceria algú.

Ajudes per pagar: Sols conec una ajuda i es el FLA i això son préstecs a retornar amb els corresponents interessos fixats per el seu Govern. No hi ha cap més ajuda, no ens paguen el que en deuen per tot una sèrie d’incompliments de la Llei que tan defensa. I li recordo, Gran Defensor de les Lleis, que el 1 de Gener de 2014, ja som a finals de Novembre, PER LLEI s’havia de estudiar i presentar el nou sistema financer de les CC.AA. i d’això el mes calent es a l’aigüera, tal com ha dit el seu Ministre Montoro. I això també és IMCOMPLIR LA LLEI

Pagues extra funcionaris catalans: Els únic funcionaris de tota Espanya que no perceben les pagues extres son els catalans, la resta ¡SI! I una que els hi van llevar els hi paguen a terminis. Aquí el Conseller Mas-Cullell ha de fer mans i mànigues per que, enguany, puguin cobrar la paga de Nadal.

Ens estimen tant, que quan fem una Llei que ens permeti augmentar una mica els ingressos, amb un impost a la Banca, el duen immediatament al TC perquè el suspengui cautelarment, es a dir, per els segles dels segles.

Ens estimen tant, que quan fem una Llei per minorar la pobresa energètica, per ajudar als que a l’hivern no poden pagar la llum o el gas i han de passar fred, per que gràcies a les seves convivències amb Alemanya, no tenen feina i per tant no tenen ingressos, doncs també al TC, no fos cas que els catalans estimessin encara més el seu govern.

I mentre tant, els seus amics, Rato, Cotino, Blesa, Virgilio Zapatero, Spottorno, en fi, les targetes Black de Caixa Madrid, I de Bankia, segueixen sense tornar pràcticament res de lo que van “despistar” . I no parlem de la seva, presumpte, implicació amb el Sr, Bárcenas, amb el cas Gürtel, el cas “Púnica”, i la infinitat de casos de corrupció del seu partit. Però això no importa lo verdaderament important és que els catalans seguim essent bons minyons i ens oblidem de les penúries econòmiques, dels insults, de la llengua i el que és mes important de la nostre dignitat com a poble.

Això és el que ens vindrà a dir Sr. Rajoy? Suposo que no anirà al Palau de Congressos, suposo que es quedarà ben arropat per els del seu partit que li riuen les gràcies i posarà cara de pòquer si algú li pregunta alguna cosa. I no ens envia l’exercit perquè no té ******* per fer-ho, encara que li agradaria i especialment faria feliç al seu estimat ex-President Aznar i algun que altre cap militar que veuria la possibilitat d’afegir alguna que altre medalla a la seva col·lecció particular.

Axis estan les coses i el que m’indigna, es la seva miopia política, cada vegada que obre la boca o dona alguna ordre, aconsegueix el contrari del que vol aconseguir, cada vegada el que fa és aconseguir cents i cents de nous independentistes i li diu un que no ho era i ara si que ho és, gràcies a la seva poca capacitat i habilitat polítiques per dirigir un país. Però això, en tot cas, serà el seu problema i el del 30% aproximadament que el va votar a les darreres eleccions. Faig els mateixos números que vostè quan diu que el 9N tan sols va votar el 30% dels catalans.


Que tingui molta sort, que la necessitarà si vol  seguir sent President de Espanya en una propera legislatura, encara que a mi ja no m’importarà perquè estic convençut que ja tindrem el nostre propi país, la nostre República i el reconeixement, pesi a vostè i a tots els seus, de Europa, de la UE i de la resta del mon, que veuen esparverats la manca de democràcia del seu Govern, Que tingui un bon viatge a Barcelona.