diumenge, 17 de febrer del 2013

CAP A ON ANEM?


WattSapp

He tingut ocasió de llegir un correu en el que, no sé si de forma certa o apòcrifa venen una sèrie de WattSapp’s enviats entre el membres del GOBIERNO DE LA NACION, i que aclareixen una mica tots el casos de corrupció, de espionatge, de micròfons amagats, etc. que estan sortint aquests dies a la premsa tant espanyola com catalana. Sembla que es tracta d’un periodista que per una casualitat i acompanyat d’un fallo tècnic, ha aconseguit totes aquestes converses escrites.

Tenen la cara dura de dir coses tan interesants com les mostres que poso tot seguit:

SORAYA:  Han imputado al Secretario de las Infantas en el caso Nóos... No      se que decir

JORGE:  Nosotros? Nada, ahí està lo Bueno.

CRISTOBAL: Tiene el Rey mala cara? Yo creo que esta SOBREactuando

ALBERTO: No hagas bromes con eso... Es tentar a Dios

SORAYA: Es verdad que esto hace que el ventilador se nos siga alejando de Genova. Pero ya sabeis que quiero tener algo para ventilar por si vuelve a salir otra portada.

CRISTOBAL: Menos gracia me hace a mi. Como no consigas domar a Eduardo porque el Ruz este no para...

ALBERTO: Eduardo es amigo. Hará lo que pueda como Fiscal General però no tiene una varita màgica para callar al Cabrón...

Això es sols una petita mostra de tot el que diuen i es veu ben clar que no mes tracten d’evitar que el cas Barcenas (li diuen el Cabrón) segueixi abocant la molta porqueria de la que disposa i que afecta, segons es veu en altres WattSap’s que també hi figuren, al propi MARIANO, axis l’anomenen i no es cansen de donar-li sabó suposo que per que els deixi fer sense ficar-se en res. Ja es veu que no li tenen cap respecte. En un moment determinat, en un WattSap el MARIANO diu que te mal de cap de tant sentir parlar en angles ( tot un President del Govern no sap angles) en una reunió a Brussel·les i en un altre deixa caure que la Jefa està contenta en una clara referencia a la Sra. Merkel, si ja la tracta de JEFA... axis ens va a tots nosaltres.

La meva opinió es que tot plegat es tracta de intentar aconseguir amb aquestes cortines de fum, espionatges, micròfons ocults, etc. de menysprear i desdenyar els polítics catalans (encara que alguna cosa hi haurà de veritat) per diluir la seva força en els temes de tirar endavant el procés de sobirania i independència, com a tema principal i, a més a més, rebutjar i repel·lir la putrefacció que viu dins del partit (P.P.) e inclòs dins del mateix govern, cosa que es veu clara, diàfana en els escrits que es van creuar entre ells.

Tot plegat es un fàstic, no se com podrem sortir-nos de la quantitat de porqueria que tenim al davant, dons el fet de que s’aconseguís que el govern dimitís i es fessin noves eleccions la gran pregunta seria  ¿A QUI VOTEM? .

Per altre banda, si tenim que la pròpia Casa Reial està, presumptament, implicada en el affaire Nóos, per el que diuen els imputats, està implicat, presumptament el propi Rei, les Infantes, el Secretari i algun assessor, ja es del tot inacceptable. Si la primera INSTITUCIO DE L’ESTAT està macada, presumptament, com deu d’estar tota la resta?

I es que per el que sembla no hi ha un pam de net i tot això com s’arregla?

Amb mes retallades, (per el poble, no per els polítics) demanant a Alemanya que ens accepti com un “Land” mes del seu país? Faria riure si no fos tan greu.

Estem abocats a que cada dia que passi hi hagin mes aturats, que caiguin mes empreses, que mes gent no arribi a fi de mes, que hi hagin mes desnonaments, I NO SURT NINGU, CAP POLITIC, QUE TINGUI ALLO QUE S’HA DE TENIR PER ATURAR TANTA I TANTA INBECILITAT.  Jo no m’ho puc creure.

Senyors que ens hem begut l’enteniment, que no ho veuen que no podem seguir mes temps fent el que ens mana la Sra. Merkel, que anem per la vora del penya-segat i al final hi caurem. Si el poble no s’aixeca ara no ho farà mai i penseu que si ens distraiem amb la independència i el procés de la sobirania, anirem malament. Lo primer, sempre, es poder menjar i quasi que no ho dic com una metàfora, dons ja son molts els que no ho poden fer, al menys cada dia.

Jo crec que hem d’aconseguir la independència per acabar amb els nostres problemes, econòmics, legals, de la llengua, de la llibertat, en fi de tot el que desitgem. Però, alerta, el dia següent a aconseguir la independència, no quedaran resolts tots el problemes per art de màgia, haurem de treballar, estrènyer el cinturó i, si s’escau, fer com els alemanys al acabar la segona guerra mundial, treballar un temps sense cobrar, mínim però necessari.

Be per avui ja n’hi ha prou, fins i tot jo, que soc optimista de mena m’he deprimit, perdoneu però jo ho veig axis.

Una abraçada i un VISCA CATALUNYA LLIURE ben fort