dissabte, 20 d’octubre del 2012

SITUACIO ECONOMICA -

SITUACIO ECONOMICA D’ESPANYA

Les receptes que ens arriben d’Europa i mes concretament d’Alemanya, per part del Bundestag i de la Sra. Àngela Merkel, sols ens poden dur, com de fet ja s’està veient, a la ruïna total del nostre país. I evidentment de CATALUNYA.

Es necessari que ens oblidem una mica de tantes i tantes retallades i comencem a fer que el crèdit arribi a les petites i mitjanes empreses que son les úniques que poden donar feina a la immensa multitud d’aturats que hi ha al nostre país.

Quant mes retallem, quant menys diners disposi a la butxaca l’home mig de la societat, es a dir la immensa majoria del nostre poble, menys podrà adquirir els productes de consum, mes fam hi haurà a la població, no oblidem que el 39% de la població ja no arriba a fi de mes, els contribuents no podran pagar els impostos, etc. i això es com una bola de neu, cada vegada mes gran. Es un peix que es menja la cua.

Tinguin en compte, els nostres polítics, els grans gurus de l’economia que sols es pot sortir d’un pou si algú t’envia una corda prou gruixuda per que puguis aferrar-te i sortir. I això sols te un nom, una solució, CREDIT A LA PETITA I MITJANA EMPRESA.

Per altre banda s’han de fer noves estructures i utilitzar el poc diner públic de que es disposa, amb estructures ben pensades, que ajudin a l’economia, no ha noves línies d’AVE que no condueixen a res. Hem de pensar en el CORREDOR MEDITERRANI, per que les exportacions puguin arribar al nostre mercat, a la UE, en les millors condicions i amb rapidesa i, on estan els fabricants, els comerciants, l’horta, les taronges, les fruites i verdures? A la vora del Mediterrani. UNA MICA DE CAP SENYORS, menys política de partit i mes cap.


Un altre cosa a fer i que es imprescindible per poder ser forts i respectats a Europa i al mon sencer, es intentar adobar les enormes malifetes que ens han arrabassat tots els diners públics, com son les línies d’AVE que no tenen passatgers, els aeroports sense avions, las estacions de l’AVE on no puja i baixa ningú. En fi totes les grandeses de polítics ineptes que han governat el país i les autonomies i que uns mes que altres s’han omplert les butxaques a costa del poble i que no sols no han tornat res, es que ni tan siquiera han estat inculpats.

També es important que aquells Bancs, que no deixen de ser empreses privades, si no tenen medis propis per aixecar el vol, dons que caiguin, com qualsevol altre empresa privada i que en responguin amb diners i si es necessari amb presó els seus gestors, siguin els que siguin i del partit que siguin.

I no oblidem, de cap manera que, i han mes de 800 implicats i imputats en casos de corrupció que inclouen tots els partits, encara que en honor a la veritat uns mes que altres.

Si aconseguíssim, sols una petita part, del que queda dit, es molt probable que el nostre país, i especialment CATALUNYA podríem sortir de la crisi en ben poc temps.

Jo no soc economista però crec que no cal ser cap eminència per veure que els nostres mals venen de la mala gestió dels nostres governants durant mes de 7 anys i per tant aquesta es la meva opinió i quedi clar que no he anomenat a ningú.


Amics “si ens llevem ben d’hora ben d’hora” i treballem units, els CATALANS ens podem sortir.

Una abraçada.