dissabte, 31 d’agost del 2013

MENTIDES I MES I MES I MES,,,


MENTIDES I MES MENTIDES

¡ VOLEN DONAR LLIÇONS DE MORAL I DEMOCRACIA!

 

Cada dia anem sabent més detalls de les mentides que diuen els nostres polítics; en aquest cas, estan involucrats el PP i el PSC, es a dir: La Sra. Alicia Sánchez-Camacho, per part del PP i el Sr. José Zaragoza per part del PSC. Junt amb l'inefable Sr. Pere Navarro.

Segons denuncia que aporta la policia, el Sr. Francesc Marco, Director de Método 3, va ser pressionat per part del CNI per que no impliqués a la Sra. Alicia Sánchez-Camacho, en el afer d’espionatge del Restaurant La Camarga a l’entrevista-dinar que van mantenir la citada Sánchez-Camacho i la ex-amant de Jordi Pujol Ferrusola. El CNI va pressionar amb aquestes paraules “Sabem que Alicia ho sabia. Salva-la. Calla o et farem callar” Crec que es prou explícit, però aquí no s’acaba tot, també denuncia el Sr. Marco que va rebre pressions de la Comissaria principal d’informació i del Cap Superior de la Policia de Barcelona.

Però la Sra. Sánchez-Camacho, s’ha atipat de negar que ella en sabés res de tot l’afer i inclús va presentar una demanda als Jutjats on, sembla ser que es mostrava com ultratjada, ¡Quina cara!. (Com deia la meva mare no la facis no la temis). I que va retirar a canvi de la no menyspreable quantitat de 80.000 euros.

Però aquí no s’acaba tot, no, ara es permet donar lliçons de el que ha de respondre el seu Cap, el Sr. Mariano Rajoy, President del Govern, a la carta que li va remetre el President de la Generalitat Sr. Artur Mas, sol·licitant la venia per poder fer la consulta sobre el DRET A DECIDIR DEL POBLE CATALÀ. I que, segon ella, s’ha de limitar a dir NOOOOO per, segons ella, fer complir la Llei.

La veritat es que aquesta senyora, sembla allò de que “qui no te feina, pentina el gat” , Per si no n’hi havia prou amb tot aquest embolic de l’espionatge, que la meva opinió es que va ser un muntatge de la Sra. Sánchez-Camacho amb el Sr. Zaragoza del PSC, per, suposo, que tenir informació que els hi permetés atacar, una vegada més a CiU i en conseqüència al Govern de la Generalitat.

Per altre banda, seguint sempre, amb la seva defensa de la democràcia, ara la tan mencionada senyora Camacho, vol presentar una demanda als Jutjats per que la Senyora Joana Ortega, vicepresidenta del Govern de la Generalitat, ha demanat a la resta dels components de l’Executiu que preparin dins del Pressupostos per l’any vinent, d’una partida per les depeses que es puguin originar amb la Consulta per el Dret a Decidir. I jo me pregunto: No te res més a fer que incordiar, amb temes que sap positivament que no tenen cap valor?

Per altre banda si que considera “democràtic” assistir a la contra-manifestació del grupuscle 12-O, a la Sagrada Família per desfer la cadena pacífica dels molts i molts catalans que volen demostrar axis la seva exigència i reivindicació de catalanitat i desig de llibertat. Amb una cadena humana de nord a sud de Catalunya. Ella que es tan pacifista...

Ara  anem amb el Sr. José Zaragoza, membre destacat del PSC i que, presumptament va pagar 1.750 euros a Métode3 per que es gravés la conversa de la Sra. Camacho i la ex del Sr. Pujol, al ja cèlebre dinar del Restaurant LA CAMARGA (dit sigui de pas que la publicitat que ha rebut no es paga amb res). Dons bé, tant el Sr. Zaragoza, com l’inefable Sr. Pere Navarro, ho neguen tot, i jo dic,: Com es que la Gerent del PSC  Lluïsa Bruguer, està imputada? Alguna cosa i deu haver no? No diu el Sr. Navarro que els imputats han de deixar tots els seus càrrecs i no se quantes coses més per el fet de ser imputats? Dons ja ho sap, ell mateix ho diu, si ets imputat serà que tens coses a amagar.

Com veieu no hi ha un pam de net.

!ah¡ m’oblidava, un altre que pentina el gat, el Sr. Herrera, vol presentar una demanda contra la resolució del Govern de la Generalitat de prorrogar els pressupostos vigents, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, perquè ho considera il·legal i que s’ha fet trampa al Parlament.

Jo li recordaria al Sr. Herrera, que ell, formava part del Govern anomenat Tripartit, i que fes una mica d’examen de consciencia i pensés que, tal vegada, no tenen una mica de culpa de la situació actual de dèficit de la Generalitat, amb la quantitat de obres fetes, o a mig fer, que van deixar i a més sense haver pagat res. “Ja pagaran els que vinguin darrera” No li sembla que ja es hora que deixi de posar pals a les rodes i comenci a treballar, de veritat, per el nostre estimat país?.

Be m’he tret del pap algunes coses que després de uns dies de vacances he volgut tornar a estar amb tots els amics del blog.

Una gran admiració i desig de fortuna a la ANC i molta, molta sort, amb la cadena de nord a sud de la nostra estimada Catalunya.

VISCA CATALUNYA LLIURE