dimarts, 8 de juliol del 2014

PODEN CREURE EL QUE DIU EN RAJOY?

SEGUEIXEN MENTINT

Aquest govern, aquest President del Govern, els seus Ministres i tot l’aparell del PP segueixen mentint, no saben fer altre cosa i si és davant del seu excap, i envoltat de prohoms de la FAES, dons encara és més fàcil que ho facin i, fins a cert punt, més lògic, doncs sembla que si han aconseguit convèncer als seus adlàters, doncs ja tenen la feina feta i no volen adonar-se què a qui han de convèncer és als espanyols i potser, en major mida, als catalans que som els que hi estem més revoltats per la gran quantitat de mentides, de greuges, de menyspreus, d’incompliments, d’ofec  econòmic què ens estan fent patir.

 Però, ells sembla que no s'assabenten o no volen assabentar-se.

Darrerament i per aconseguir, o al menys, intentar-ho, que l’altre partit, ara a la oposició però que és tan o més xovinista que ells, en fer el canvi o substitució del seu cap, en haver presentat la seva dimissió el Sr. Pérez Rubalcaba, doncs ja estan pressionant a qui surti com a successor a “mantenir una posició similar” a la del Sr. Rubalcaba, és a dir en contra de Catalunya, de les seves institucions i, especialment, del seu dret a decidir amb una consulta lliure i democràtica què és el que desitgem ser, políticament, en un futur proper.

Però seguim analitzant les noves mentides, o no tan noves, ja què, en essència, no son més que repeticions de les que han vingut dient sempre, començant per els seus constants incompliments de les seves pròpies prometences electorals.

Doncs bé, ara segueixen, i segueixen... Ara resulta que com que “el govern ha agafat el bou per les banyes” resulta que “el pitjor de la crisi ja ha passat i que la majoria dels ciutadans ha aguantat l'estirada ja que ha entès la necessitat de les mesures adoptades”. I jo me pregunto, si fos veritat que s’han entès aquestes mesures, com és que han sorgit, del no res, agrupacions com “Podemos”, com “els indignats” com la “CUP, i d’altres que estan radicalment en contra del que fan i han fet? Tal vegada sigui  que no s’ha entès tan clarament el que fan i han fet.

També diuen una i altre vegada que “ es profundament injust i una enorme falsedat  què les reformes s’hagin fet a costa de liquidar l’anomenat estat del benestar” ja que, segons ells, “lluny d’haver-ho fet axis , el Govern l’ha mantingut i fins i tot l’ha millorat, és més segons el Sr, Rajoy, Espanya disposa d’un Estat del benestar  “com no el te quasi ningú en el mon” i ho diu sense ni tan sols posar-se vermell, avergonyir-se. Es que és necessita molta cara dura o molt poca vergonya per dir bestieses, poca-soltades, foteses com aquestes i quedar-se tan tranquil.

Sr. Rajoy, si us plau, no mentiu més, o és que les retallades en sanitat, educació, les pagues extres als funcionaris, la congelació i consegüent rebaixa de les pensions, la pèrdua de poder adquisitiu de la immensa majoria del poble espanyol no representa empitjorar l’estat del benestar?. Encara que, al seus ulls, es possible què ho vegi a la seva manera ja que com, molt be sap especialment per els catalans, aquestes retallades han estat fetes, obligatòriament, a les CC.AA i en especial a Catalunya i no me digui que no, un sol exemple, per no fer-me pesat, la paga extra dels funcionaris de l’Estat central, ja ha estat retornada i tan sols va ser UNA, en canvi, a Catalunya ja van TRES i cap d’elles ha estat retornada, i quan es demana un impost a la banca que permeti recollir els diners per tornar, al menys una de les pagues, ens ho prohibeixen.

I si seguim, podem veure què als jubilats i pensionistes de tota Espanya després haver-los congelat les pensions, d’haver-los suprimit (jo diria robat) la paga compensatòria del increment del IPC, ja he perdut el compte dels anys que estan axis. Sr. Rajoy vostè ho deu de saber i el seu rialler Ministre Montoro també, tenen la cara dura, la barra,  de dir que no han rebaixat ni congelat les pensions,   - com es pot mentir tan manifestament – i afegir que han assentat unes “basses solides” per que amb la reforma que han fet es permeti el seu sosteniment en el futur i que pugin en funció de la conjuntura, I esta clar, han augmentat enguany un desmesurat, immens, gegantí, colossal, 0,25%, el que ha representat que la majoria ha rebut, en ma, la increïble quantitat de 1 euro mensual. Srs. Rajoy, Montoro i Guindos, ja ni ha prou de prendre el pel. Una mica més de serietat.

Segons vostè la sanitat ara és més universal, Què no queda cap espanyol fora, que no hi ha copagament sanitari i tan sols un copagament farmacèutic “que ja existia” ¡MENTIDA! Els pensionistes i jubilats no en tenien de copagament farmacèutic i ara estan pagant un 10% del import de les seves receptes què, en general, son malalts crònics degut a la seva edat i amb pensions ridícules que amb prou feines els hi arriben per menjar. Això sense oblidar que han eliminat de la Seguretat Social quantitat de medicaments, que utilitzaven, en la seva majoria, aquest col·lectiu per les seves dolències provocades per la seva provecta edat.

Ens venen que han augmentat com mai a l’historia de la democràcia espanyola les beques a Educació, jo això no ho puc rebatre amb xifres, no les tinc, però per el que he vist i llegit als diaris també és mentida, o, al menys, mitja veritat.

Per fi diu una veritat “queda molt, moltíssim per fer, i com que tenim un sistema financer en condicions (sic) podem assegurar  que l’any 2015 serà millor que el 2014 i el 2016 millor que el 2015, ¡Home! Només faltaria, si amb totes les apretadetes  de cinturó que hem patit no anéssim a millor...

També s’auto felicita de què en 15 dies s’ha aconseguit la successió a la “Jefatura del Estado” sense que passi res. Per favor, que son ja adults tots i encara que no ens agradi com ho han fet, ja no som una República Bananera i no sortim al carrer, o si ho fem es per protestar civilitzadament.

Ara diu que vol abordar la regeneració política i que escoltaran a tots i que comprovaran què és més fàcil comentar i criticar que no pas decidir i construir (crec que volia dir imposar). Bé, me sembla molt be, però ens podem creure això? Tantes vegades ha mentit que no li vindrà d’una més oi?
Be, per avui ja ni ha prou, tan sols era per no deixar de banda les declaracions, mentides i bajanades  que ha dit el President del Govern Sr, Rajoy en el seu discurs de clausura del Campus FAES a Guadarrama, per cert, prop del Valle de los Caidos (els hi sona?).

¡Ah! si,  m’oblidava vostè què, segons diu, és tan complidor de les lleis, que no pot acceptar la consulta a Catalunya, digui’m: Es cert que quan una llei no li agrada o l’incomoda, la canvia i en pau? O no es això el que ha fet per l’abdicació del Rei Joan Carles I, i per aconseguir de nou els seu aforament? Son tan sols dos preguntes sense importància.

Una vegada més, vist tot això, cada vegada veig que no hi ha solució, o anem cap a la independència o no ens en sortirem.


VISCA CATALUNYA LLIURE