dimarts, 7 d’octubre del 2014

QUI ENGANYA A QUI?

TARGES BLACK. - QUI ENGANYA A QUI?

Ara comencen a aparèixer una sèrie de targes, suposo que VISA o similars de que disposaven els que manaven a Caja Madrid, en comptes “B”, és a dir, sense control i fora de la Agencia Tributaria i per tant fora de qualsevol declaració de la Renda, IRPF, o altres. I lo millor del cas, lo més indignant és que hi ha personalitats de tota mena, ex-ministres, consellers de la entitat, membres destacats del PP, gent del PSOE, de Sindicats. En fi, el que diem LA MARCA ESPAÑA, o be com diu el Sr. Iglesias de Podemos, “LA CASTA” encara que això si, ho diu, des de el Hotel Ritz (qui paga?).

Lo que més me crida l’atenció és que, per el que diu o fa, el President Mas, el Parlament de Catalunya, sempre surt un Advocat de l’Estat, que s’ho mira amb una enorme lupa, o tal vegada amb un microscopi, per presentar immediatament una impugnació, vingui o no a compte. Però en aquest cas de les targes “Black” no he sentit que hagi sortit cap membre d’aquest prestigiós cos de la advocacia. Es una mica estrany no? Esta clar, això si, que els membres més importants porten cognoms com Rato, Blesa, etc. i això te un pes molt gran. Ja veureu com no retornen ni un cèntim i la broma passa dels 15 milions d’euros. Al seu costat lo d’en Pujol es pura xavalla. Ara ja se sap que hi ha tot una sèrie de, com els puc denominar, rapinyaires, furtadors. Bé, no importa el nom, el cas que una desena d’ells, han estat destituïts i algun que altre ha dimitit, però i els diners que? Creieu que en retornaran algun?

***********************

Anem per una altre de grossa. En època Zapatero i sent Ministre el Sr. Montilla. Es va pactar amb DON FLORENTINO i la seva empresa ACS, el tema del magatzem de gas davant de Vinaròs i està clar, pobret, si li sortia malament no podia mantenir el club dels seus negocis, perdó, dels seus amors i per tant es van apressar a incloure en el contracte una clàusula que permetés, si la cosa no funcionava que seguis guanyant els seus diners. La cosa no ha funcionat, ha provocat més de 500 terratrèmols a la costa. Algun de 4’5 a la escala de Richter, que ja comença a tenir la seva importància. Dons bé, algú ha estat imputat o al menys citat per un jutge?. O el Fiscal General ha dit alguna cosa? La cosa és seria i no hi ha cap advocat de l’estat que hagi dit res. Es que no podria, presumptament, tenir la qualificació de delicte, no haver, segons sembla, fet cas dels molts informes tècnics que avisaven de que hi existeix una “falla tectònica” i que és podien provocar aquests danys?

Doncs be, sembla que no i que entre tots els espanyols que consumeixin gas natural, estaran 30 anys pagant la part corresponent als 1.350 milions d’euros que rebrà D. Florentino.I li podem agrair, entre d’altres al que va ser President de la Generalitat Sr. Montilla, llavors Ministre del Govern de Madrid. D’això se’n diu, a la meva terra, estafa, engany, ensarronada, trapelleria, frau, presumptament esta clar, que com que ens miren amb lupa... hem d’anar molt en compte amb el que diem, per lo vist, la llibertat d’expressió es per segons qui, no per tothom.

******************************

I seguim, ens acusen de incomplir la llei, bé, jo pregunto directament al Sr. Rajoy, que és tan amant de complir-la. Què fa el Sr. Bauzá a Balears que no compleix el que li diuen els tribunals? No ha estat declarat fora de la Llei el T.I.L. (Tractament Integrat de Llengües) Doncs, simplement cessa a la Directora General, crec, i segueix mantenint el decret que ha estat rebutjat per el tribunal. Això és complir amb la llei?. Si fos aquí algú hauria anat, com a mínim, al jutjat, però no us preocupeu, no hi ha cap advocat de l’estat que digui “esta boca es mia” .M’ha havia oblidat, el Sr. Bauzá pertany al PP de Balears. MARCA ESPAÑA

*****************************

Un altre tema, el Sr. Sánchez del PSOE i el Sr. Iceta del PSOE/PSC, ens prenen per imbècils, per ximples, tanoques, estúpids, insensats, no sé que més, sols parlen de modificar la Constitució, per constituir un estat federal, que fins ara ningú ha dit en que consisteix, i què, a més a més, tal com ho plantegen es més difícil i impossible que la consulta que pretenem fer la majoria dels catalans, o, si més no, una gran majoria. Anem a veure, segons la mateixa Constitució, per fer qualsevol modificació (Si ve manada per Merkel llavors no cal) és precisa l’ha aprovació de les 3/5 parts del Congrés dels Diputats, això, si encara recordo alguna cosa de matemàtiques significa un mínim de 210 diputats a favor. Algú recorda alguna majoria d’aquesta importància? Perquè amb el PP no es pot comptar. Com s’ho faran, perquè també existeixen els de UPyD, probablement hi hauran de C’s. I algun que altre “majoria” de un o dos diputats.

Per això és per el que dic que si ens prenen per ximplets. A més a més, la reforma o modificació que ells intentaran no podrà ser acceptada per nosaltres, perquè no hi figurarà res que faci referencia a la autodeterminació, a la independència, al dret a decidir, a poder fer referèndums, en fi a tot allò que volem nosaltres, son coses que els hi produeixen al·lèrgia, i si us sembla que no es veritat el que dic, vegeu amb quina velocitat, el PSOE s’ha posat al costat del PP per anar en contra del que volem, es a dir de poder votar, encara ha estat més veloç el Sr. Sánchez que els membres del TC.

Però hi ha una cosa que me crida l’atenció, ara alguns membres del PP comencen a dir que “ens estimen molt als catalans”, evidentment no ho diu ni la Sra. Cospedal, ni la Sra. Saenz de Santamaria, ni el Sr. Rajoy, i jo penso. Si ens estimen tant, perquè ens humilien, ens donen almoina a comptes del que ens correspondria dels Pressupostos Generals de l’Estat, volen que deixem de parlar la nostre llengua, en fi, volen que seguim essent súbdits en lloc d’esser ciutadans i a més, no oblideu que una de les causes de que no ens vulguin deixar marxar ÉS LA ECONOMIA, sense Catalunya, els Sr. Monago no podria rebaixar impostos, regalar llibres i ordinadors, etc. i com ell altres CC.AA. que com a València, pretenen rebaixar impostos per una banda i per altre demanen socors a “papa” Montoro per poder pagar els seus deutes i els funcionaris I NINGU DIU RES, fan el que els dona la gana i els demés a callar, be no tots, els que hem de callar més som els catalans, callar i pagar.

*****************************

Per altre banda. Li recordo al Sr. Rajoy, que complir amb la Llei també fa referencia a traspassar els diners que ens deuen de la clàusula addicional tercera de l’Estatut, a iniciar les converses per millorar el sistema financer de les CC.AA. que tenia que entrar en funcionament aquest any 2014 i lo més calent és a la aigüera, tot això i moltes coses més també son complir la llei i d’això el legalista Sr. Rajoy no en vol saber res i s’ho passa per on amarguen els cogombres. I si ho vol més clar i perquè ho entengui “por donde amargan los pepinos).

Ara ja comencen els rotatius de major importància mundial a dir-li al ínclit Sr. Rajoy, que no faci més el “Don Tancredo” i que agafi el bou per les banyes i posi remei al problema que te amb Catalunya, que prengui model del Sr. David Cameron i que sigui més polític i no una paret de frontó on reboten totes les demandes i peticions que li arriben de Catalunya, però que podem esperar d’un Registrador de la Propietat, que tan sols ha vist a la seva vida els llibres de lleis i que s’ha convertit en un “leguleyo” que per distreure’s una mica de la seva feina, ha de ser molt dur tot el dia dient “NO”, llegeix el Marca, que consti que no tinc res a dir del diari esportiu, però no me sembla que els seus escrits i articles tinguin gaire a veure amb la feina del President de l’Estat Espanyol, i està clar que no se’n entera del que li diuen els diaris més importants dins de la política. Be ja ho veieu, MARCA ESPANYA.


Be seguirem demanant poder votar el 9N i mentre el nostre crit:


VISCA CATALUNYA LLIURE.