dimarts, 4 d’agost del 2015

REFLEXIONS

ENS DIUEN QUE NO ANEM EN LLOC

Crec que això és una mentida com tantes ens van dient un dia i un altre, és el missatge de la por, és el missatge de “quedareu fora d’Europa”, “no cobrareu les pensions” “Prendrem mesures per fer complir les Lleis” “Catalunya s’empobrirà” i una darrera l’altre, i no se n’adonen que totes aquestes amenaces, millor dit, no arriben a amenaces, tan sols és allò que els hi deien als nens petits “que ve l’home del sac” a veure si ens acollonim, perdó per la expressió però crec que és la que més si adiu.

Dons no, no ens acollonirem, seguirem endavant i especialment perquè no tenim por, perquè aquestes amenaces no tenen cap sentit pràctic, son, tan sols, la seva por, la seva por a perdre el fill què tip dels pares se’n va de casa i deixa d’aportar el seu sou a l’economia familiar. El fill que, fins ara, ha estat obedient, ha pagat amb escreix la educació, els seus estudis i que ha arribat un moment en que veu que ja no pot fer res més amb la mal anomenada “mare Pàtria” i que fa més de tres segles que li està prenent la seva personalitat, el seu orgull, la seva decència, la seva dignitat, el seu valer com a persona i el vol transformar en un esser sense capacitat de pensar, i convertit en un súbdit en comptes de un ciutadà.

Ens diuen que quedarem fora d’Europa, i com se fa això? Si som europeus i no hi ha cap article ni cap legislació que llevi la ciutadania europea, Dons es un altre ¡MENTIDA!.

No cobrareu les pensions. Es difícil d’acceptar, la Seguretat Social a Catalunya te millor pressupost que a Espanya, hi ha més gent treballant per cada pensionista que no pas a Espanya, per tant les pensions estan totalment assegurades i fins i tot son, segons el parer de més d’un economista de renom, millorables, per tant es tracta de un altre ¡MENTIDA!.

Prendrem mesures per fer complir les Lleis: Quines? Les espanyoles? Si ja no tindran validesa a la República Catalana, com les voldran fer complir, amb resolucions del seu TC? Si no tindran cap valor. La única manera fora fent intervenir l’exercit i això seria molt mal vist no sols a Europa, a tot el mon.

Catalunya s’empobrirà, be això esta per veure, la majoria dels economistes imparcials diuen el contrari i si veiem que cada any ens quedarien per el cap curt uns 16.000 milions de € que ara van i no tornen, dons per començar no esta gens malament. A més a més la quota d’exportacions de Catalunya és molt superior a la d’Espanya el que significa que la nostre industria podria seguir endavant. Encara que algunes industries amb marques de cava tenen por de perdre el mercat espanyol, la veritat és que no s’entén massa, estem tips de sentir que fins el 80% i escaig de la seva producció va a la resta del mon i la veritat és que no han de tenir por, si no és per la filiació, demostrada, política del seu màxim mandatari. I no crec que calgui dir gaires coses més dons son de domini públic i per tant el que ens diuen es un altre. ¡MENTIDA!.

Tenen tanta por de que marxem que ara ja ens anomenen espanyols i com diu un acudit que corre per les xarxes “Tants anys anomenant-nos polacos i ara volen que siguem espanyols”. Senyors, ja han fet tard, ja no es tracta de donar-nos peixet, això ja s’ha acabat, per fi el poble català el proper 27-S podrà dir la seva i jo crec que guanyarem perquè ens hi va el ser o no, ens hi va la dignitat com a poble, ens hi va el futur del nostres fills i nets i amb això no es pot jugar.

No vull ni pensar com quedaria Catalunya en cas de perdre aquestes eleccions, penseu que amb les ganes que tenen de humiliar-nos, de posar-nos el peu al coll, de destruir tot el que hem aconseguit amb gran esforç, minimitzar la nostra llengua, la nostre cultura. Penseu que tornaríem a ser els “vençuts” al igual que en acabar la comtessa del 1936.

Be amics, aquí queden unes reflexions que ens podem fer tots i parafrasejant el President Kennedy, preguntem-nos No que pot fer el país per nosaltres, què podem fer nosaltres per el país”


VISCA CATALUNYA LLIURE