dijous, 2 de juny del 2016

ELS MOSSO

MOSSOS D'ESQUADRA I ESTAT DE DRET

A qualsevol país que es tingui i ho sigui, democràtic en tota l'extensió de la paraula i amb tot el seu significat té l'obligació de respectar a la POLICIA, si no la respecta, quan tingui qualcun problema, de robatori, de pèrdua d'identitat, fins i tot d'ocupació de la seva casa mentre era de viatge, com podrà anar i fer la denúncia procedent si per altra banda considera que la policia són els sos enemics?
Com podem voler crear i gaudir d'una República de Catalunya si no sabem, ni tan sols respectar a qui té la missió de vetllar per la nostra integritat personal, per la nostra seguretat, per la nostra propietat privada, en fi per ajudar-nos a poder viure en pau?

La policia o diguem-ne amb més propietat els Mossos són un cos policial que du ja molts anys al nostre servei, que va tenir una dificultat enorme aconseguir la seva creació i de llavors ençà tan sols sabem explicitar amb tota mena de detalls, amb tota mena de vídeos, amb tota mena d'escarafalls a la premsa, o millor dit, a determinada premsa aquelles situacions en què determinat policia s'ha excedit en les seves funcions, que, evidentment ha de ser castigat amb tot el pes de la llei, però sense ser jutjat, a priori, per la premsa i la televisió. Ah i no oblidem que quan un Mosso atura un vehicle i el seu conductor va begut, no sols li fa un bé a aquella persona, també el fa a qualsevol de nosaltres que podríem perdre la vida per la negligència que podria existir si no l'hagués detingut. La nostra policia, els Mossos, no seran mai a gust de tothom, és evident, ja que aquells que gaudeixen provocant-los. Tirant-los-hi tota classe d'artefactes, pedres, llegiu, deixalles, aquests que tomben i cremen contenidors, que alguns polítics els defenen i diuen que els violents són els Mossos, a tots aquests no els hi agradarà mai com actuen i, ni tan sols, la seva existència.

Però a les persones que es comporten cívicament, a les persones que els respecten, a les persones que volem viure en pau, a les persones que volem defensar les nostres propietats, als que defensem la democràcia i estem en contra de tot signe de violència tant física com verbal, aquests sí que volem que els Mossos patrullin per les nostres ciutats i pobles i garanteixin els valors democràtics i quan sigui precís i necessari actuïn amb la força escaient i dic força, que no violència fins a eliminar els brots de violència, aquí si, violència, d'aquells que són, per definició anti-sistema i violents.

És a dir, si volem un país sa, un país lliure, un país democràtic, llavors comencem per respectar les nostres Institucions, la Generalitat, el Govern, el Parlament, els Alcaldes, els Jutges, i naturalment, els Mossos i fem fora tot allò que sigui incompatible, amb els fets, no amb les idees que totes són respectables.

Si tots contribuïm amb la mida de les nostres forces, podrem aconseguir el que una gran part dels catalans volem i que és la independència de la nostra pàtria.


VISCA CATALUNYA LLIURE