divendres, 27 de setembre del 2013

AIXO ES DIALEG SR. RAJOY?


AIXO ES DIALEG SR. RAJOY?

 

Sr. Mariano Rajoy Brey, Presidente del Gobierno de Espanya, a la seva resposta a la carta que li va lliurar el nostre President Sr. Artur Mas, vostè tan sols es digne acceptar, i amb condicions, un diàleg sense data de caducitat però, això si, sempre en el marc de la Sagrada Constitució.

 

Ens ofereix diàleg lleial, jo crec que  vostè que es una persona amb forts coneixements jurídics, deu de saber que per que hi hagi diàleg hi ha d’haver predisposició per part d’ambdós interlocutors, per fer les cessions possibles per poder arribar a un acord. SI?

 

Diu a tort i a dret que està disposat a parlar, però sempre que sigui dins de la, per vostè, SAGRADA CONSTITUCIO. (li recordo que el seu partit no la va votar) Dons malament comencem i li diré algunes coses o preguntes a les que no trobo una resposta acceptable.

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva aplicar la anomenada Llei Wert, la LOMCE, com inici de converses?

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva, per començar les converses, aprovar a les CORTES ESPAÑOLAS una esmena, unint la Sra. Rosa Díez a les seves hostes, a la LOMCE en que s’ataca amb mes força, si cap, el sistema d’immersió lingüística de Catalunya i que fa 30 anys que funciona perfectament, i que quan els alumnes acaben els estudis dominen perfectament tant el català com el castellà, essent això una riquesa indiscutible per l’alumne i una base immillorable per aprendre altres idiomes?

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva, per començar les converses, permetre les amenaces fetes per militars espanyols i polítics del seu partit per enviar els tancs i bombardejar Barcelona, per acabar en lo que aquests senyors anomenen sedició?

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva, per començar les converses, que es digui i no es faci res per part del seu Ministre del Interior, que els que demanem, tan sols, de moment, poder fer una consulta que ens trauria de dubtes, que volem els catalans i que per això, si per això, ens titllen de “nazis”.  Però, vostè creu, de debò, que això es pot acceptar?.

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva, per començar les converses, ignorar la quantitat de catalans que van sortir al carrer el 11 de setembre passat fent una cadena humana de sud a nord de Catalunya integrada per mes de 1.600.000 persones?

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva, per començar les converses, dir que hi ha una “majoria silenciosa” que no va sortir al carrer? I menysprear axis, a mes d’un milió i mig de catalans. Li donaré varies opcions per que pugui anar sumant a veure quants li queden a la “majoria silenciosa” de la Sra. Sánchez Camacho:

 

-         Gent que es trobava a un hospital o clínica (Vostè posi la quantitat)

-         Gent que tenia que treballar, (restaurants, bars, serveis públics, ets)

-         (segueixi posant la quantitat)

-         Persones de una edat, podríem dir de mes de 75 anys? (segueixi, segueixi)

-         Persones que, com jo mateix, no hi vaig poder anar per motius que no venen al cas...

-         Persones que es trobaven fora de Catalunya per diversos motius (vacances, negocis, etc.) (va sumant?)

 

Ara també li diré, abans que Vostè parli, que, evidentment, de tots aquests que he mencionat, no tots hi haguessin anat a la VIA CATALANA, es cert, però voler apropiar-se de tota aquesta gent, per dir que hi ha mes que no volen la independència que no pas els que la volen... N’hi ha un bon tros. I sols es pot saber fent un referèndum o consulta vinculant.

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva, per començar les converses, permetre a que Tele Madrid, (dirigida i manada per el PP) es mostrin imatges insultants del Molt Honorable Sr. Artur Mas i del cap de la oposició Honorable Sr. Oriol Junqueres, al costa de les del assassins, Hitler i Stalin? I que no passi res. Axis es comença una relació?

 

Vostè creu que es una forma lleial i constructiva, per començar les converses, permetre que la Sra. Delegada del Gobierno, LLanos de Luna, faci un homenatge als feixistes de la División Azul, cosa que estaria penada per el Codi Penal de qualsevol país democràtic?

 

En fi Sr. Rajoy, Espanya i vostè TENEN UN PROBLEMA i no es diu Catalunya, es diu manca de democràcia dins del Gobierno, dins del seu partit, es diu enrocar-se en una Constitució que es, com es, d’acord amb les circumstancies en que va ser escrita i aprovada i que quan, vostès pressionats per Alemanya, van modificar, d’acord amb el altre partit cavernícola, el PSOE, en un mes d’agost i sense dir res, d’amagat, amb traïdoria. NO hi va haver cap problema, es va fer i prou.

 

Be li prego que, al menys, es digni pensar una mica amb tot aquest problema i quan decideixi rebre de nou al nostre President, tingui una resposta que no sigui, com sempre, NO NO NO. De lo contrari es pot trobar que els catalans, tips d’aquesta Espanya a la que estimem, i que  no ens vol i de la que no puguem refiar-nos de res que ens prometi, prenem la determinació de sortir-ne, com dirien vostès, “por la brava” i a veure que passa quan Espanya deixi de rebre els molts milions d’euros que paguem cada any els catalans.

 

I m’oblidava, digui-li al seu ministre Sr. Cañete, que ja va fer prou el ridícul en la seva etapa anterior, no amenaci amb que els pagesos catalans deixaran de rebre els fons comunitaris, no fos cas que qui es quedés sense, fossin els espanyols.