dilluns, 26 de novembre del 2012

Reflexions eleccions 2012


UN ALTRE 1714?

Aquesta vegada no han sigut bombes ni soldats de Felip V els que han atacat la nostre estimada terra. Aquesta vegada han estat bombes i soldats mediàtics. Les bombes han estat mentides publicades al diari EL MUNDO, en forma de lo que anomenen “bombes de racimo” i que en llenguatge clar i net vol dir, posa el ventilador en marxa i escampa la merda, i els soldats han estat els Rajoy, Cospedal, Rubalcaba, Griñán,  etc. que seguint les ensenyances dels seus grans amics de capçalera, han fet que allò de que una mentida repetida una i altre vegada sense descans, acaba per ser una veritat per les oïdes d’aquells que sols volen sentir el que els convé.

Jo me pregunto: Les retallades famoses per que han estat necessàries? I me responc a mi mateix, en paraules de Iniciativa a traves del Sr. Herrera, “Nosaltres vam fer Hospitals, Escoles” si però no les vau pagar, això ho vàreu deixar per el que vingués a darrera. I ara a criticar les retallades.
Segueixo amb la pregunta: Les retallades en sous, pagues extres dels funcionaris, la congelació de pensions, la desaparició de la paga extra dels jubilats i pensionistes compensatòria del increment del IPC. Qui les ha manat? Dons el PP des de Madrid, però li volem encolomar a CiU. Es que el Gobierno de la Nación no ha tingut res a veure?

Segueixo amb preguntes: El copagament del 10% de les medecines per part dels jubilats i pensionistes i de percentatges mes elevats per a la resta dels malalts. Qui les ha manat? Dons el Sr. Rajoy des de Madrid (per ordre directa de la Sra. Merkel) però a qui li carreguem? A CiU, es l’ase dels cops. I no s’ha tingut en compte que aquí ja pagàvem UN EURO PER RECEPTA.
Avui he sentit un Senyor, per dir-li d’alguna manera, que amb 9 escons, xifra que significa un 6’66% del Parlament, demana que el Sr. Artur Mas plegui i que cercarà els ajuts necessaris per poder presentar una moció de censura. Certament precisarà molts ajuts per arribar al consens necessari per poder-ho fer. No s’han de somiar truites senyor C’s.

I axis podria seguir amb infinitat de preguntes, però no crec que sigui precís, el lector intel·ligent ja haurà vist com son les coses.

El problema, des de el meu humil punt de vista, ha estat en que molts del votants han cregut, de bona fe, que era millor donar i repartir el vot a qui els enganyava, sense adonar-se que es feia un mal molt gran al país, però, es clar, es tractava de que no guanyes CiU, si era dolent per el país no importava.

Sols cal veure els debats ¿debats? A TV3 i a 8Tv, sempre s’ha fet i dit, exclusivament tot allò que era en contra de CiU, sempre eren 6 o 2 contra un. Cap d’ells ha explicat que volia fer, sols s’ha dedicat a atacar al contrari i ha destacat el PP. Junt amb Iniciativa. El altres no val la pena ni anomenar-los, amb l’excepció del Senyor Oriol Junqueras que si que s’ha dedicat a fer arribar al oient el seu ideari i els seus raonaments. Equivocats o no, i pots estar d’acord o no,  però totalment legítims. I axis l’hi ha anat guanyant fins a ser la segona força política del Parlament. Felicitats.

No puc dir el mateix del PSC. Sr. Navarro, si fins i tot el tòtem mes gran que tenen, el Sr. Felipe Gonzalez, no ha volgut venir a cap míting per ajudar-lo. Ha estat necessari que vingui el Sr. Rubalcaba (que prou feina te a fer d’oposició) i que no mereix la mes mínima credibilitat si tenim en compte els seus anys al Gobierno de la Nación.

I no oblidem que hi ha hagut un intent de “tupinada” canviant les paperetes de CiU per unes de l’any 2010, amb lo qual hi ha tot una quantitat de vots nuls que encara no se sap ni la quantitat ni el que pensa fer la Junta Electoral. Però per si mancava alguna cosa fins hi tot han fet aquesta jugada.

Ara s’obre una altre etapa en que, mes d’una vegada, per desgracia, ens veurem obligats a acotxar el cap davant Madrid, però ho superarem i vindran altres anys en que podrem sofrir i guanyar el que es nostre per antiguitat i per ser una de les NACIONS MES ANTIGUES D’EUROPA.

Si heu tingut la paciència de llegir-me moltes gràcies i si no dons m’he tret del pap el que me feia mal.

CATALANS VISCA CATALUNYA LLIURE