dijous, 10 d’octubre del 2013

LES PENSIONS, UNA ESTAFA? -2-


LES PENSIONS, UNA ESTAFA? -2-

En l’anterior escrit me vaig quedar amb ganes d’aprofundir més en el tema, puig vaig deixar unes quantes coses generals, però que avui voldria concretar una mica mes.

Anem a veure, avui faré l’exemple d’un dels molts, moltíssims jubilats o pensionistes, que cobren pensions vergonyosament baixes i que els qui ens manen no tenen, ni tan sols, la pudor, la sensibilitat, la solidaritat necessàries per comprendre que mentre ells, es donen la gran vida i amb sous milionaris, de mes de 6, 7, 8.000 euros mensuals, no tenen, tan siquiera, la capacitat de adonar-se que amb les xifres en que es mouen mes de la mitat dels jubilats o pensionistes, literalment no poden viure i no parlem de les vídues, o d’aquelles dones que no han treballat mai, mes ben dit, que han treballat molt a la seva vida però no han cotitzat a la S.S. per que en aquells temps la dona era a casa amb el que en deien “sus labores”.

Dons bé a títol d’exemple, calcularem tres o quatre imports de pensions amb l’augment que els hi representa, per el proper any 2014, la seva ja minsa pensió.

Import Pensió        % increment     Augment mensual     Augment anual

 980,00                        0,25%                     1,96 euros                 27,44 euros

 750,00                        0,25%                      1,87 euros                 26,25 euros

 640,00                         0,25%                       1,60 euros                22,40 euros

 

I si voleu parlarem d’una pensió de les anomenades altes, es a dir, una de les poques que es veuen:

2.084,00                       0,25%                      5,21 euros                72,94 euros.

 

Bé aquests son el nombres que el Gobierno de la Nació, ha proposat per a tots nosaltres, hi han que encara queden mes baixos, però es tracta tan sols un petit exemple.

Com es pot veure cap d’aquets pensionistes o jubilats se’n adonarà   a la seva butxaca del augment que ha tingut, ans al contrari, el que veurà es que cada vegada que vagi al “Super” ha de treure mes diners i que a final del mes, si gastava, per dir una xifra, 500 euros en menjar, tal i com sembla que quedarà la inflació, haurà necessitat, per els mateixos aliments, recalco per els mateixos aliments, 505,00 euros, si fem cas al I.P.C. que, de veritat se’l creu algú? Jo no. I es molt simple, està calculat, en la seva major part en referencia a la gent que te feina, que viatge per feina, que compra roba, etc. i no en referencia a la despesa que fan els jubilats o pensionistes, hi entren els hotels, els de luxe i els altres, els restaurants, transports (viatges) gasolina... i de tot això que poquet fa referencia als jubilats.

Però, vist tot això, el Ministre Sr. Montoro i la Ministre Fàtima Bañez, tenen la cara dura de dir que no perdran poder adquisitiu, si en el petit exemple ja es veu que la immensa majoria, tan sols en menjar s’hauran acabat l’augment de tot l’any, en 4 mesos i escaig. I la resta de l’any? I no en parlem si han de comprar, productes de neteja, de higiene personal, MEDECINES, etc. Com podeu veure es una vergonya de tal calibre que no es pot tolerar.

Per acabar-ho d’adobar, ahir el gran i saberut Ministre Sr. Montoro, ens deixà anar un altre de les seves perles, “Els sous del espanyols no baixen, tan sols tenen un augment moderat”. Es pot mentir de forma més desvergonyida? Es pot ser més pervers? Això és enriues de tots aquells que viuen d’un petit sou, els que son pensionistes, els aturats, en fi de tots els espanyols. Es increïble. Esta clar que a la sortida, als passadissos de les Cortes, els seus propis assessors li van fer veure la ficada de pota que havia fet i llavors va voler anar-se per “los cerros de Úbeda” i dir que s’havia equivocat d’estadístiques i que es referia tan sols als convenis col·lectius. (un altre bajanada)

Amb Ministres com el Sr. Montoro, com el ser De Guindos, el Sr. Wert, Ana Mato, Fàtima Bañez, i un President com  el Sr. Mariano Rajoy Brey, com es possible que ens escoltin a Brussel·les, si tan sols quan els deuen veure arribar ja deuen començar a riure, que ja saben a Europa que aquí diuen una cosa, a Brussel·les un altre, al FMI li expliquen un altre conte i creuen que algú els hi farà cas. ¡imbècils”

Ministres que diuen a Europa que el dèficit va ser dues dècimes menys que el que havien dit. Això es seriós? No m’ho puc creure.

Encara que de ineptes hi ha per tot arreu, i si no veieu quina altre recepta econòmica dona la Sra. Lagarde, Presidente del FMI, ¡¡¡que apugem l’IVA un altre vegada!!! Senyora, ja està bé, marxi cap a casa seva que no encerta ni una, fins i tot, han reconegut els economistes a les seves ordres, que l’han errada amb les receptes donades per a Grècia, Portugal, Itàlia i Espanya. Que no es pot escanyar tant al poble, que llavors no hi ha ressorgir econòmic, que llavors no es pot pagar el deute públic, que cada cop hi ha menys empreses, menys llocs de feina. I això ho han reconegut els seus economistes, i ara surt vostè volen augmentar el IVA, que no s’ha n’adona que com mes encarim els productes hi haurà menys consum i es el peix que es menja la cua, menys consum, menys feina i més aturats. I aquesta persona està al capdavant del FONDO MONETARIO INTERNACIONAL, que no es qualsevol cosa. En fi axis anem i es clar, aquestes receptes des de Alemanya es freguen les mans, “ara li direm a en Rajoy que te que apujar l’IVA i ho farà i axis nosaltres seguirem manant a Espanya” i jo afegeixo i acabarem de ensorrar-la per fer el que vulguem en un futur.

Per tot això NO CREIEU QUE JA HI HA PROU DE SER ESPANYOLS?