divendres, 6 de desembre del 2013

GUERRA BRUTA?


GUERRA BRUTA ESPANYA/CATALUNYA

Segueix la guerra bruta entre el Gobierno Espanyol i el nostre poble, cada vegada son mes els intents de desfer tot allò que ens ha costat tant d’aconseguir, fins ara, permeteu-me la llicencia, han enviat la infanteria amb fusells de fusta, però d’uns dies ençà comencen  a venir amb metralladores i altres estris mes mortals i no descarto que aviat sigui la “Brunete” mediàtica la que vingui. Us semblarà que tot això es una mica massa bèl·lic, però, per desgràcia crec que s’està produint un punt de no retorn que implicarà que tot el que he dit sigui veritat, pesi a que, espero i desitjo, sigui de forma tan sols mediàtica, es a dir amb la “Brunete dels diaris madrilenys, les emissores de radio, etc.

 

Perquè dic tot això, dons fixeu-vos be:

 

-           Ataquen l’educació amb la Llei Wert, la LOMCE que intenta destruir tot el nostre sistema educatiu, la aplicació de la llengua catalana a les escoles, pretenen fixar des de Madrid el contingut dels llibres de text...

-          El Tribunal Suprem ara diu que els nens de 0 a 6 anys (lo de cero me fa gracia) han de ser escolaritzats en l’idioma que demanin els pares, alerta, tan sols castellà o català. (au a la brossa la immersió lingüística) 

-           

-          Un altre atac contundent es la política de sembrar la por si som independents, a aquesta política si sumen quasi totes les forces vives de l’Estat Espanyol, del President al darrer “mono” de la política passant per els Ministres, Alts càrrecs del partit del PP i també els del PSOE, Banc d’Espanya, sense oblidar las velles glories de ambdós partits com son Aznar, González, Guerra, etc.

-           

-          Preparen una nova llei de “seguretat ciutadana” que representa tornar als maleïts anys de la repressió franquista, amb sancions per manifestacions davant el Parlament o qualsevol altre edifici oficial, impossibilitat de fotografiar les actuacions de la policia, en fi un desori que ha merescut que el propi Comissari de Drets Humans de la UE Sr. Nils Muiznieks hagi advertit al Govern Espanyol que traspassa els límits dels drets humans.

-           

-          També donen una importància extraordinària a l’ofec econòmic de la Generalitat, amb l’esperança, una mica pueril, de que acabem tots per enderrocar el nostre Govern, sense adonar-se que, en el supòsit, improbable, de què això succeís, seguiríem amb un Govern que com a primer objectiu també tindria la independència.

-           

-          Ara envien un totxo de mes de 700 pagines amb tot allò que ells consideren que està duplicat a les autonomies i que per tant ha de ser suprimit, entre altres coses, El Síndic de Greuges, La Sindicatura de comptes, el Centre d’estudis d’opinió, l’Institut Cartogràfic, (per cert un dels millors d’Europa), el Meteocat o servei Meteorològic de Catalunya (sembla que hauríem de tornar a allò de “buen tiempo en el nordeste”, no a Catalunya, no, en el nordeste) Les oficines comercials a l’estranger... Arriben a la imbecil·litat de dir que s’hauria de fer una espècie de CENTRAL DE COMPRAS per tot allò de utilització comuna, indicant la bajanada de que hauríem de demanar a Madrid el paper per les impressores o les fotocopies., llapis, “sic”

-          El Ministre Margallo no deixa de dir que ens faran fora de l’OTAN, de la Unió Europea, en fi que passaríem a ser una espècie de paries del mon, que no tindríem moneda, com si no poguéssim utilitzar l’Euro, com fa, per exemple Andorra. I en tant que a la OTAN, hi ha països de Europa, com Suïssa, Àustria, Noruega i algun altre que tampoc pertanyen a la OTAN i viuen prou be.

 

I si llegiu les noticies dels diaris, especialment si son diaris estrangers, veureu com comencen a sortir moltes veus que  recomanen al Govern Espanyol que es deixi de tantes accions que no son admeses per la Unió Europea, amb risc de que tornin a rebutjar-les des de Brussel·les i tornis a fer el ridícul.

 

Avui no puc per menys que referir-me a la imatge del Partit dels Socialistes de Catalunya, poso el nom sencer per que sigui mes clar, el PSC i el seu Secretari General el inefable Sr. Pere Navarro. La veritat es que feia pena, amb una copa de cava a la ma i brindant alegrement amb el Sr. Rivera de C’s i la Sra. Camacho del PP. La seva cara reflectia un somriure que no era ni de estar content ni de tot el contrari, mes aviat semblava que estava incòmode. Però hi era i brindava. Crec que si encara quedava algun socialista de bona fe ja haurà marxat espaordit. Si segueix per aquest camí, a les properes eleccions no tindrà prou vots per entrar al Parlament i seria una llàstima, es una mica, fent un símil futbolístic, com si el Real Madrid desapareixes que l’hauríem de reinventar, dons amb el PSC igual. I si seguim amb la foto de La Vanguardia, fixeu-vos en el militar que hi ha darrera del Sr. Navarro, fa una cara... quina por...

 

Avui també he sentit el President Rajoy fent un elogi impressionant de la Constitució i dient que no es una cotilla i permet fer moltes coses; dons, Sr. Rajoy, no ho sembla, si es veritat que pensa que permet moltes coses sense que sigui necessari modificar-la dons endavant, doni permís per la consulta que demanem els catalans, si tan sols es això: una consulta, un referèndum, una manera de saber qui es cada un dins d’aquest país anomenat Espanya i que tan ens traeix. I com va dir el gran poeta Joan Maragall:
 

Escolta, Espanya, - la veu d'un fill 
que et parla en llengua - no castellana: 
parlo en la llengua - que m'ha donat 
la terra aspra: 
en 'questa llengua - pocs t'han parlat; 
en l'altra, massa. 

......

On ets, Espanya? - no et veig enlloc. 
No sents la meva veu atronadora? 
No entens aquesta llengua - que et parla entre perills? 
Has desaprès d'entendre an els teus fills? 
Adéu, Espanya! 

 

 

VISCA CATALUNYA LLIURE