dissabte, 25 de gener del 2014

Rosell, Bartomeu, Casas, BARÇA

LA DIMISSIO DE SANDRO ROSELL

Ahir i avui hem tingut tema per donar i per vendre amb la dimissió del President del Barça Sr. Sandro Rosell que, la veritat, es que ens ha agafat per sorpresa a quasi tots, o millor dit, a tots.

Ahir el vaig sentir i vaig veure que tenia com una espurna als ulls, que tenia una emoció continguda, que volia dir més del que deia, però què, per les causes què sigui no podia dir-ho.

La veritat és que vaig sentir pena al veure el patiment d’un home què, potser si què s’ha equivocat, potser si què no te dó de paraula (això no es compra), potser si què els esdeveniments l’havien superat, però el vaig veure angoixat, me va semblar que estava sofrint un suplici innecessari, que tenia un immens disgust. Al menys aquesta va ser la meva impressió. No podem oblidar que ha estat amenaçat tan ell com la seva família i han arribat a disparar cinc trets a la porteria de casa seva, com s’ha pogut saber amb les denuncies presentades als Mossos per part de la seva esposa. Jo crec què això és un dels motius importants per a la seva dimissió.

Be i to això, perquè? Doncs perquè un soci del Barça, un tal Jordi Casas (recordeu que ja va intentar fer-la grossa amb el intent de presentar una moció de censura) va demanar que li expliquessin el que no podien explicar i amb una rabieta de nen petit, o no, presenta una querella per apropiació indeguda contra la seva persona. Per cert, aquest senyor deu de disposar d’una situació econòmica envejable ja que es pot permetre el luxe de interposar una querella a la Audiència Nacional, de pagar un advocat què sembla ser què no és precisament barat, de tenir despeses molt fortes ja que avui és paguen taxes molt fortes per qualsevol tracte amb la justícia, que hi ha viatges a Madrid tan d’ell com del seu advocat, etc. i això fa sospitar de que hi ha algú més darrera d’ell. No ho sabrem mai, o potser si? Qui sap?

El nou President Sr. Josep Maria Bartomeu, va fer una roda de premsa, què el Sr. Sandro Rosell no la podia fer, per molts motius, clàusules de confidencialitat, mal comunicador, etc. però el Sr. Bartomeu si, ja què segons les seves paraules va ser el Sr. Neymar qui va aixecar la clàusula de confidencialitat i va permetre explicar tots i cada un dels diversos contractes què envolten aquest fitxatge.

Avui encara hi ha periodistes què, entenc que la seva carrera és de lletres i per tant de números no en saben gaire, però es que ahir va quedar meridianament clar quines son totes i cada una de les partides que afecten al fitxatge del jugador Neymar Jr. I ens han demostrat que no son ni 80, ni 90 ni 95 milions, son 57,1 milions i uns contractes addicionals per altres assumptes què no afecten el fitxatge i per tant no és poden sumar i menys de forma interessada com va fer el diari el Mundo que volia què fos mes car què dos determinats jugadors del Madrid.

Per cert, ho tinc que dir, al programa EFECTIVAMENT  de TV3 dirigit per el Sr. Canut, hi va aparèixer un periodista, el Sr. Xavi Torras què en va fer una lectura anti barcelonista, anti Rosell i a favor del diari el Mundo què me va indignar, amb xifres, segons ell contrastades i què desprès hem vist què no se semblen en res a la realitat. La veritat és què per tenir periodistes “amics” com aquest no calen enemics com el Sr. Eduardo Inda, al què, per cert, el Sr. Xavi Torras VA FELICITAR i tots hem pogut veure què era una suma barroera de naps i cols sense res a veure amb la realitat. Però, suposo què el Sr. Torras ja sabrà disculpar-se davant l’audiència del programa, ja que els barcelonistes, els culers, ens ho mereixem.

Ara ja comencem com a bons culers a discrepar els uns dels altres, que si s’han de fer eleccions, què si no cal fins el 2016, què si el Sr. Bartomeu no ha estat elegit, pesi a què els Estatuts del Club ho deixen ben clar. Però esta clar, la poltrona de President del Barça te molts que la desitgen i alguns per repetir ja que no tot els ha sortit be en perdre-la.

Jo crec, i es opinió personal, què el Sr. Bartomeu està totalment legitimat per ser el President, no podem oblidar que a les eleccions del 2010 no es presentava el Sr. Rosell sol, anava amb una llista de directius i que, precisament el Sr. Bartomeu ja anava com a primer Vis-president i per tant si que va ser elegit a les urnes.

El que passa ara és què hi ha una sèrie d’oportunistes, especialment un, què veuen la possibilitat de guanyar temps en el seu afany de recobrar la poltrona què el va dur a la política i què, per el què sembla no li ha anat massa be.

Ara el que hem de fer, tots plegats, sense “ismes” de cap classe recolzar l’equip, recolzar el Tata Martino i rebre amb una gran ovació el nou President, Sr. Josep Mª Bartomeu, demà a les 21 hores al Camp Nou abans del partit contra el Màlaga. I AIXÒ SI QUE SERA BARCELONISME.


VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA LLIURE