diumenge, 30 de juny del 2013

EL PEP I EL BARÇA

Aquest escrit el vaig fer quan el Pep Guardiola va anunciar el seu comiat del Barça, perquè, en aquell moment, crec que tots, vam quedar una mica, com diria, esfereïts? Ens va semblar un poc estrany la seva decisió, però, a la fi no deixava de ser ell qui la prenia i era en el seu dret que la podia prendre. Ara bé, les circumstàncies han canviat i per això he afegit, com una post data, el comentari que ara me mereix la seva actuació



GRÀCIES PEP

 

 

L’agraïment dels culers serà etern, ens has donat tot i mes. Mai no havíem guanyat tants títols i tan importants. El joc del nostre equip ha estat tan bo que ha estat reconegut a tot el mon. Hem sigut el millor equip del mon i tot això, gràcies a la teva entrega sense límits, tu agraïm amb tot el cor. I crec que no ho tornarem a veure mai mes.

 

Crec que la decisió de anomenar el Sr. Tito Vilanova com a primer entrenador pot ser encertada o no, recordem allò de “segones parts no son bones” s’haurà de veure si els jugadors estan tan al seu costat com al teu. Si sap dur el vestuari com ho feies tu. En fi que tinc els meus dubtes, i tan de bo que tot sigui com heu previst i jo m’hagi d’empassar aquestes pors. Res me faria mes feliç.

 

Ara bé, crec que tot això no ha tingut un final ni lògic ni feliç. Crec que t’has equivocat, que has fet la darrera “guardiolada”. No pots deixar la teva feina quan les coses estan començant a no anar tan bé com estàvem acostumats. Has perdut dos títols importants i la teva resposta es ADEU. No Pep no, les coses no es fan així.  Si volies marxar, ho havies de fer l’any passat quan tot anava bé, quan la il·lusió del soci, del culer en general, era viva. Ara ens deixes amb mal sabor de boca. Una mica menys agre per el nomenament del Tito, però no massa agradable.

 

La teva decisió es perfectament legal, pots fer el que vulguis de la teva vida, però el BARÇA es mereix alguna cosa mes. I d’això que t’has buidat, perdona, però jo i quasi tots els socis hem tingut una vida tan o mes estressada que la teva i hem seguit treballant tan si ens hem “buidat” com si no.

 

Que tinguis molta sort on vagis i repeteixo GRACIES PEP PER TOT EL QUE ENS HAS DONAT. Mai tindrem un altre com tu, tan de bo que algun dia tornis, com entrenador o President. Però crec que els culers que sempre hem estat al teu costat, que hem perdonat els teus errors, que també els has tingut i no has sentit mai cap retret mereixem una mica mes d’estimació, d’elegància per fer-ho. Son mol maques les teves paraules de comiat, però, al meu entendre son tan sols paraules.

 

Pesi a tot vull demanar que el proper partit a l’Estadi, a casa nostre hi hagi un gran, enorme, fabulós, homenatge a la teva irrepetible figura i als molts, moltíssims mèrits del teu treball.

 

Te saluda molt afectuosament, i te dona les gràcies de nou per tot el que ens has donat i te prego perdonis si alguna cosa no t’agrada de aquest escrit, però estan escrites amb el cor que sent el dolor de la teva marxa.

 

Una abraçada,

 

P.D.

 

Vam saber que, un cop, sembla que t’has reomplert de la teva buidada al Barça, has decidit tornar a la banqueta per dirigir un altre equip i segons diuen alguns, has triat l’equip dels teus somnis.

Ara bé, estimat Pep, i han algunes coses que vist el que escrivia fa poc mes d’un any, no m’acaben de quadrar;

Per exemple:

 - Al Barça vas firmar els contractes d’any en any i ens vas tenir sempre amb la por al cos. Ara has firmat per TRES anys i no me sembla malament, no, el que passa es que no entenc la teva posició amb el Barça tan diferent d’ara amb el Bayern.

- Sempre has afirmat que el teu barcelonisme era indubtable, però vet aquí que ara sembla que el Bayern t’atrau mes. La veritat es que no ho entenc gaire aquesta variabilitat tan sobtada.

- Vas dir, en el teu comiat, que sempre series amb nosaltres i ara sembla que els teus colors s’han esvaït una miqueta i ja no estàs tant amb nosaltres.

- Mes tard s’ha publicat que ja l’any 2012 vas tenir els primers contactes amb el Bayern i no vas dir res, vas voler que creéssim que no sabies que faries, que estaries un any “sabàtic” i resulta que l’has aprofitat per aprendre un altre idioma, l’alemany. I tot me sembla molt bé, però, amic Pep, el que mes en dol son les mentides i n’has dit moltes i això no t’ho perdono.

 

Desitjo que tot te vagi molt bé al teu nou equip, que tinguis molts exits, però no ens vulguis fer combregar amb rodes  de molí, que ja ens afaitem tots.

 

He dubtat molt abans d’escriure aquesta post data, però crec que ho tenia de fer. M’has decebut molt i ho havia de dir.

 

QUE SEGUEIXIS TRIONFANT MOLTS ANYS, PERÒ JA MAI MES TINDRÉ L’ALTA CONSIDERACIO AMB QUE TE TENIA.

 

I JO SI QUE PUC DIR BEN ALT:   VISCA EL BARÇA

 

Tu no ho sé.