dimecres, 20 de març del 2013

LA CERVESA (TEORIA)


TEORIA DEL BAR I LA CERVESA

Un ramat de búfals sols pot moure’s tan ràpid com es mou el mes lent y, quan el ramat es caçat, son els mes lents i dèbils, que sempre son al final del ramat els que moren primer.

 

Es una selecció natural bona per tot el ramat, ja que la velocitat general i la salut del conjunt millora amb la mort regular dels seus membres més dèbils.

 

D’igual forma, el cervell humà pot operar tan ràpid com la seva neurona mes lenta.

 

El consum excessiu d’alcohol, com tots sabem, destrueix les neurones, però, evidentment ataca a les més lentes i dèbils en primer lloc.

 

En aquest sentit, el consum regular de cervesa elimina les neurones més dèbils, fent, constantment que el cervell sigui una màquina més ràpida i eficient.

 

El resultat d’aquest profund estudi epidemiològic, de la Universitat de Oxford, verifica i valida la relació causal entre les anades de borina, gresca o barrila de cap de setmana i el rendiment acadèmic de matemàtics, enginyers, advocats, químics, etc.. Tanmateix explica el per què, pocs anys mes tard d’acabada la universitat i un cop contret matrimoni, la immensa majoria dels professionals no poden mantenir els nivells de rendiment que tenen els que acaben la seves carreres i ells mateixos quan la van acabar.

 

Sols aquells, pocs, això sí, que persisteixen en el estricte regiment de voraç consum de la cervesa, o qualsevol altre beguda alcohòlica, poden mantenir els nivells intel·lectuals que van aconseguir en els seus anys de estudi a la Universitat.

 

Per això, fem una cria a les armes. Mentre el nostre país està perdent el seu potencial intel·lectual nosaltres no podem restar quiets a casa, sense per res.

 

VISCA LA CERVESA . ANEM AL BAR.