dissabte, 4 de maig del 2013

NAZIS o POLACS, que som?


ARA RESULTA QUE SOM NAZIS

Fins ara ens deien “polacos” i ja estàvem acostumats, fins i tot podíem riure d’una tonteria com aquesta, per que, per nosaltres, els “polacos” no existeixen, son polonesos, es a dir; naturals de Polònia.

Ara, segons TELEMADRID, la inefable televisió autonòmica de la gran comunitat autònoma de Madrid, unida amb cervells tan importants, tan privilegiats, com els de Amando de Miguel i Fernando Vilches, axis com una pseudo-periodista anomenada Cristina Ortega, experts tots ells en remenar la merda de les clavegueres, sempre que sigui en contra de Catalunya. Dons aquests personatges han ordit amb la connivència de TELEMADRID (per cert quasi ja desnonada per la escassa qualitat dels seus programes) un reportatge titulat “LA IMPOSICIÓN Y PERVERSION DEL LENGUAJE” en el que tenen la poca vergonya de comparar i il·lustrar les seves perverses i demoníaques ments, per fer palesos els raonaments que intenten inculcar a la seva audiència personatges com Hitler i Stalin amb el nostre President Artur Mas, amb el cap de l’oposició al Parlament Sr. Junqueras, amb el Sr. Ibarretxe, i fins i tot amb el Sr. Pere Navarro (devia de passar per allà prop) i ens titllen de NAZIS, cosa que en qualsevol país europeu i democràtic, ja seria als tribunals. Però aquí, si es refereixen a nosaltres, als catalans, no passa res, sols cal veure el Ministre Wert. I tot això per el “crim” de defensar la nostre llengua i el Sr. Ibarretxe  la seva. El euskera.

 

Aquests mateixos que ens volen comparar amb els NAZIS, son els que no volen recordar que el seu estimat assassí Francisco Franco, era amic de Hitler i el va ajudar amb la División Azul, o es que no tenim memòria?

Ara resultarà que nosaltres, per defensar el nostre idioma, la nostra llengua, la nostra identitat, la nostra Pàtria, som comparats amb els nazis que van assassinar milions de persones i per contra volen idealitzar el Dictador com si no hagués trencat mai un plat i tot el que va fer va ser en be d’Espanya, sense ni tan sols voler recordar l’assassinat de milers de persones per el sol fet de no acceptar les seves idees i no parlem dels presoners polítics, tancats per anys, tant dones com homes com nens, fastigós...

En fi que com diu la gran Periodista i Senyora Pilar Rahola en la seva columna de La Vanguardia d’avui, divendres 3 de maig, i copio literalment “De fet, fa segles que ens estan “Wertejant” , i mai no han aconseguit destruir-nos”

No vull acabar sense dedicar unes paraules, tan  simpàtiques, com ell, el Sr. Mariscal, que després d’haver  amassat una fortuna amb el lleig, horripilant COBI, al que les progres socialistes van considerar que era el non plus ultra de la modernitat, va gosar fer un comentari a la manifestació amb les senyeres i estelades “me recorden las manifestacions nazis”

Un altre que per insultar recorre a una cosa tan horripilant com el terror viscut a la segona guerra mundial, per mor d’un histriònic i boig assassí com va ser en Hitler

En fi que segueixen com sempre, però no aconseguiran que deixem de sentir-nos catalans, de defensar la nostre llengua, la nostre identitat i que segueixin insultant, com a bordes que son, però cada vegada que fan aquestes bajanades aconsegueixen que tinguem mes forces per reclamar el que es nostre i lluitar per la nostre independència d’un país que ni ens estima ni ens vol, sols vol tenir-nos ben agafats per robar els nostres diners.

Una abraçada a tots

 

                                    VISCA CATALUNYA LLIURE