dimarts, 26 de maig del 2015

ESTIC COR-SORPRES,ACLAPARAT

MAREJAR LA PERDIU

Encara no m’ho crec, tan sols han passat 24 hores i ja tenim les primeres andanades.

Es comencen a sentir veus, al menys jo ho he sentit avui mateix, que pretenen fer una copia del Barcelona en comú, amb un nou conglomerat de partits més o menys d’esquerres i que sembla que seria CATALUNYA EN COMÚ  de cara a les eleccions del 27-S i que sona que tindria la missió de “tots contra CiU o CDC” i que sembla que estaria plantejat per el Sr. Quim Arrufat de la CUP, o al menys així ho ha donat a entendre.

Aquest “partit” o aglomerat de partits, estaria format, en principi, per la CUP, (independentista d’esquerres) per ICV-EUiA )d’esquerres però no gaire independentista) per PROCÉS CONSTITUENT (independentista format per Sor Teresa Forcades i Arcadi Oliveras) i la bomba, per PODEMOS/PODEM (Que no ha estat mai independentista, ans tot el contrari). Dons bé, aquesta és la nova invenció d’aquells que només aspiren al poder, encara que ho neguin i a ensorrar, eliminar, bandejar. esborrar, CDC i que, per el que sembla els importa  un borrall la independència i la forma d’aconseguir-la.

Han vist que no tenen prou entitat per que la gent els voti en quantitat suficient, en fi, que parlant de vots, no son ningú, poden aspirar a 3’ 4 o 5 diputats i ja poden estar contents, però. Això si, s’hauran carregat a CiU/CDC i tanmateix el procés i la possibilitat de la independència. Es més, hi qui diu que, fins i tot ERC se sumaria a aquesta, diguem-ne coalició, jo tinc per més intel·ligents els dirigents de ERC com  per caure en aquest embolic.

No se’n adonen que això és com ficar dins de la pleta, en mig del ramat un llop amb pell d’ovella (PODEMOS/PODEM) que sempre han negat la possibilitat de la independència de Catalunya i tan sols admeten, en tot cas, i estaria per veure una reforma de la Constitució que permetés fer un referèndum.

Per altre banda, les ideologies de la CUP i de ICV-EUiA, no son precisament iguals i si parlem del Sr. Joan Herrera, a hores d’ara encara no s’ha definit mai amb un si o un no a donar suport al procés sobiranista. Llavors, sincerament, no entenc aquestes posicions que no duen a res més que al fracàs més rotund, encara que, això si, podrien donar més diputats al gruix de la formació.
Voldria recordar, per si algú ho ha oblidat, que l’única persona, l’única càrrec públic, que no ha deixat de complir tot el que ha promès, contra vent i marea, essent impopular, estan processat i imputat per mor del 9-N i que pesi a tot segueix dient que s’ha de celebrar la convocatòria d’eleccions el proper 27 de setembre, aquesta persona, sols te un nom, és el PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA EL MOLT HONORABLE SENYOR ARTUR MAS I GAVARRO. I això que no ho oblidi ningú. Ni tan sols el que vol semblar l'adalil de la independència, el MH. Senyor Oriol Junqueras, pot superar les meritacions del nostre President i dic nostre President perquè ho és de tots els catalans, els que l’aprecien i els que l’odien, de tots.

Jo no voldria tornar a sentir frases del Senyor (he dubtat de donar-li aquest títol) Pablo Iglesias com que “CiU son la màfia i uns lladres” i que li hauríem de dir a alguns dels del seu equip? Si tots els arguments que te aquest home, son de tan poca qualitat, val més que és dediqui a la seva estimada Espanya i ens deixi tranquils, encara que sigui capaç d'entabanar a gent de la CUP i de ICV-EUiA, i inclús a gent com l’Arcadi Oliveras i Sor Teresa Forcades.

Anem alerta, ahir ja deia que la guerra bruta serà molt, però que molt forta i com podeu veure, pot arribar d’allà on menys ens ho podíem pensar i això és molt, però que molt greu.

Copio unes declaracions de Quim Arrufat que m’han sobtat i que donen la mida del odi que tenen a CDC, es increïble:

"Felicitem l'alcaldessa Ada Colau, que ha posat fi al govern de Xavier Trias, i demanem calma a l'independentisme. El procés ni depèn de la màquina de fer diners que és l'Ajuntament de Barcelona, ni de si les coses li vagin bé a CiU o no. Aquest és un procés que ha de culminar amb la sobirania política, amb o sense CiU", ha sentenciat el diputat i portaveu adjunt de la formació, Quim Arrufat.

I aquest senyor és el que vol coalitzar-se amb PODEM/PODEMOS, no m’ho puc creure. El tenia per una persona seriosa.


Be ja veieu que la guerra bruta no ha trigat gaire a començar. Axis que teniu ben present el que pot passar i tot el que és dirà, sigui veritat o mentida, que això no importa i las campanya per el 27-S ha quedat inaugurada oficiosament.´


VISCA CATALUNYA LLIURE