divendres, 30 de novembre del 2012

Un nou Govern?


NOU GOVERN, QUAN?
Ara sembla que no es poden, o no volen, posar-se d’acord per formar un nou govern al nostre país. Tantes bones paraules que hem sentit tots aquests dies enrere...
En un primer moment, sembla que el mes encertat seria una coalició amb ERC, però, ¡ah! aquests senyors, per el que diuen els diaris, sols volen poder manar a traves del Parlament, però no mullar-se, sent dins del govern per que axis, quant sigui precís prendre una decisió important encara que no sigui molt afalagadora, es a dir: UNA RETALLADA, que tots sabem ve manada per Alemanya via Madrid, llavors ells no ho han fet, no hi son al Govern. Llavors ha de ser CiU i el Molt Honorable President de la Generalitat Senyor Artur Mas, qui prengui la decisió, no fos cas que això fes perdre vots a ERC.
Ara bé, si del que es tracta es de jugar-se-la convocant un referèndum per la independència, llavors si, tot el suport al Govern, però, no ho oblidem, des de el Parlament, que si fos cas que algú hagués d’anar a la presó, no ens agafi per el mig.
Volen donar suport a l’aprovació dels pressupostos, sempre des de fora del govern, axis si hi ha alguna cosa que pot suposar un descrèdit, aquest sempre serà per el govern, mai per a la oposició.
I podria seguir amb molts altres ítems   però crec que no cal. La postura es clara, donem suport però sense implicar-se.
També voldria fer una menció, axis de passada, com el que no diu res, Sr. Junqueras, el seu partit, vostè no, el seu partit, es una dels culpables de la situació financera actual de la Generalitat, recorda al Sr. Carod-Rovira? Potser no cal dir res mes.
I ha un altre possibilitat, es el PSC, (no riguin si us plau) es una possibilitat, molt remota, però possibilitat al fi al cap.
De totes maneres sembla que l’Honorable Sr. Pere Navarro, (lo d’Honorable es per ser Diputat, s’han de guardar les formes) no està pas per la labor, ahir mateix havien de tenir una entrevista el Sr. Mas i ell, però amb la peregrina excusa de que hi ha hagut una filtració respecta a eixa entrevista, dons simplement, l’ha ajornat. Això demostra l’interès que hi ha per fer que el nostre país tingui un nou govern el mes aviat possible.
Malament anem. Hi ha algú que cregui que l’Honorable Sr. Pere Navarro, donarà el mes petit cop de ma per que es pugui governar? I encara menys al Senyor Artur Mas. ¡ Però si ja ha demanat que plegui !
Bé, com deien a la pel·lícula Casablanca, sempre ens quedarà Paris, es a dir el PP. Com aquesta formació s’ha atipat de dir que no vol saber res amb nosaltres, es a dir amb els catalans que no volem que Espanya segueixi trepitjant-nos, dons no cal ni pensar-hi.
Jo sols hi veig una solució practica i possible, no s’escandalitzen, si us plau, es intentar passar un parell d’anys com es pugui i tornar a convocar eleccions i llavors veurem si el poble català se’n adona que hem d’aconseguir un govern ferm i potent, i no cal amb majoria absoluta, amb les majories que es podrien fer avui ja ni hauria prou, per poder fer front a les hostes de Madrid, que, no ho oblideu, ens van amenaçar amb un General de la Guàrdia Civil, i inclús hi va haver un descerebrat que demanava que intervingué l’exercit espanyol. Que ja es dir i es prou gruixut per que, el que demanava la Guàrdia Civil, te ambdós cognoms ben catalans i no cal dir qui es.
No se si me llegirà molta o poca gent, crec que mes aviat poca, però vull fer un petit suggeriment a la estimada gent d’ERC i al seu líder el Honorable Senyor Oriol Junqueras. I es: Pensi una mica mes en el nostre pobre país i sigui una mica generós, al igual que li demano al Molt Honorable President Senyor Artur Mas. I posin-se d’acord ben aviat, es inprescindible.
I si es possible arribin a un acord ben generós, amb una bona imatge, i ben  prest, es molt important per tot el poble que esta patint molt i s’ha de governar lo mes aviat possible per aconseguir millorar, encara que sigui tan sols una mica, la fam i les penúries que, per desgracia sofreix una gran part del nostre poble.
I acabo amb les mítiques paraules TORNAREM A SOFRIR TORNAREM A LLUITAR I  TORNAREM A  VÈNCER.

VISCA CATALUNYA LLIURE
Moltes gràcies.