dijous, 15 de gener del 2015

¡JA TENIM DATA! 27 S

¡JA TENIM DATA!


El proper 27 de setembre 2015, hi hauran eleccions al Parlament de Catalunya, eleccions amb llistes separades però amb un full de ruta comú per aquells partits que si vulguin afegir a CiU i ERC, segons el MH President Mas, ha triat aquesta data per que farà un any de que va signar el decret del 9N i també, és oportuna ja que la campanya electoral començarà la Diada, el 11 de setembre, amb la efervescència independentista que això significa.

Es un bon acord ja que podem dir que no guanya ningú, ni perd ningú. Es a dir: En Mas fixa la data i cedeix la “llista unitària”, en Junqueras cedeix la data i guanya les llistes separades. I tots dos guanyen estabilitat, confiança, aprovació pressupostos, i un govern ferm per la resta de la legislatura. 

Evidentment hi hauran estires i arronses aquests vuit mesos que manquen i hauran lluites per les eleccions municipals, però tot això te de ser l’esdevenir normal d’un país, com el nostre, que de la pluralitat en fa senyera i es capaç d’acollir en el seu si personatges com la Sra. Alicia Sánchez Camacho, o com el Sr. Iceta. O partits tan allunyats de CiU o de ERC, com son C’s o la CUP, sense oblidar ICV i el Sr. Herrera, que per cert no sabem que farà, dirà si, o dirà no o tal vegada, potser si o potser no. Ja ho veurem, encara que segons sembla te més independentistes a les seves files que no pas els que dubten com ell.

Semblava mentida, dons, ves per on, s’ha acabat el desori, ara començarem a sentir les veus que venen de la Espanya profunda i llunyana, en les que, de bell nou, ens tornaran a dir, tant des de el PP, com el PSOE, PSC/PSOE, C’s, UPyD,  que estem boigs, que no sabem que fem, que ens deixem dur per un messies de cartró pedra, que el pacte de CiU amb ERC, és un pacte anti-natura, que anem en contra de la millora de l’economia, que no ens voldrà ningú al mon, no sols a Europa, al mon sencer, en fi, tot el munt de bajanades que ens han vingut dient de fa ja una mica més de dos anys.

Però ara, el ínclit Sr. Rajoy i la seva cohort de alts funcionaris, quasi tots ho son al Govern, no te cap tipus de mesura per aturar les eleccions, ara serem dins de la seva sacrosanta Constitució i tots els partits i poden fixar als seus programes tot el que vulguin, poden demanar el vot per las independència i el Sr. Rajoy no ho pot dur al TC, aquesta vegada ¡¡NO!! i aquest NO el diem nosaltres. Vegem que diuen corresponsals estrangers i poso la del Financial Times escrita des de Madrid:

 Catalans plantegen aposta per la secessió amb les primeres enquestes. Per Tobias Buck a Madrid.
(Traducció)

Catalunya celebrarà eleccions anticipades el 27 de Setembre, en un intent d'injectar un nou impuls a la campanya de de la regió per la independència i aconseguir suport popular per a una ruptura històrica amb Espanya

Com ahir es va anunciar per Artur Mas, el president català, després de setmanes de tenses negociacions amb els líders d'altres partits independentistes i activistes de base. Una de les regions més poblades i riques d'Espanya, Catalunya ha registrat un fort augment en el suport a la independència en els últims anys, posant el lideratge polític a Barcelona en curs de col·lisió amb Madrid

Igualment se fan ressò diaris tan importants com The Washington Post o Le Figaro o Agencies com France Presse o Associated Press, és a dir, que pesi a que des de Madrid no ho vulguin, la veritat és que tot el mon queda a la expectativa del que facin Catalunya i els catalans.


El propi President del Govern de Madrid, com que no te altres arguments, es dedica a filosofar dient que el MH President Mas demostra una vegada més els seu fracàs, que ens porta a un “lio” de enormes conseqüències, que va en contra dels catalans i de la economia, en fi, lo de sempre, però aquesta vegada no se’n adona que, el fracàs, es seu i del seu govern i naturalment, del seu partit. I aquest fracàs es, simplement, que no pot fer res per impedir-ho. Aquesta vegada, com ja he dit mes enrere, tot es perfectament CONSTITUCIONAL i per tant aquest és el gran fracàs de la seva política del NO,NO,NO, que ja sembla la cançó de l’enfadós. I esta clar això és el que els treu de polleguera, veure que tots els esforços que han fet, veure que totes les demandes al TC, totes les campanyes foranes a les cancelleries europees i de la resta del mon no han servit per res. Que hauran d’acceptar el que diguin els catalans i, una advertència,

TANT POT SER QUE GUANYI LA INDEPENDÈNCIA COM NO, QUE NO ESTA TAN CLAR.

 Per tant hem de estar alerta i no caure en provocacions que ens arribaran i moltes, i tanmateix aprofitar aquests mesos per parlar i debatre les avantatges i inconvenients de ser independents per aconseguir que una bona part dels que avui son indecisos passin a formar part dels que estem convençuts, i axis assolir una quantitat de vots, entre totes les formacions polítiques sobiranistes que ens permeti declarar la independència de forma clara i sense cap tipus de possible error. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada