diumenge, 18 de gener del 2015

JOSEP CUNI (8TV)

8 AL DIA I JOSEP CUNI (8TV)

El programa dels divendres, amb una tertúlia mal anomenada dels tres tenors, ha esdevingut un programa en el que tan sols és parla d’allò que vol el presentador i moderador Sr. Josep Cuni, fins al punt que si algun tertulià intenta treure qualsevol altre tema o motiu de controvèrsia, ràpidament el Sr. Cuni canvia, o simplement diu que això no toca.

El passat dia 16 d’aquest mes de gener, hi havia tres tenors, com els anomena en Cuni: El Sr. Lluis Foix (periodista LV) El Sr. Manolo Millán Mestre (ex PP) i el Dr. Joan Josep Queralt (Catedràtic dret penal UB) dons be, els tres se van dedicar, millor dit, els dos primers, el Dr. Queralt va ser més assenyat i va parlar amb més cura del tema, és van dedicar a pontificar sobre els mal que ens duria la independència, amb especial furor, per part del Sr Millàn Mestre, qui, fent gala dels seus, diu ell, múltiples contactes en el mon empresarial aprofita per fer caure les set plagues bíbliques damunt de Catalunya, obviant que, per molts empresaris que conegui no son ni una infinitíssima part del empresariat català i per tant no pot arrogar-se, com fa sempre, la representació total i absoluta del empresariat. Les seves coneixences i les batalletes de la seva època al PP. dons sempre resulta que en qualsevol cas que expliqui, vingui o no a compte, sempre hi era ell al davant. Quina casualitat¡¡¡ Jo crec, al sentir-lo que ja repapieja una mica.

Per altre banda tenim al sorneguer Lluis Foix, què, això si, amb molta, mala baba, però intentant que no se li noti gaire,  fa un intent d’acabar amb el procés d’independència, sempre sap trobar, i això és un mèrit, la paraula adequada, la frase sonora i de titular periodístic per anar en contra, en primer lloc del MH President Mas i quasi en el mateix lloc, o millor dit quasi a la mateixa alçada al Sr. Oriol Junqueras, que està vist que no li cauen be cap dels dos i menys per la força amb que estan duent el procés d’independència.

En resum, que se li veu el llautó per molt somrís sorneguer que i posi amb la aquiescència del senyor Cuni, que se li fa una somriure  d’orella a orella cada vegada que el sent parlar, especialment contra el President Mas.
I me queda el tercer tenor, el Senyor Joan Josep Queralt, catedràtic de Dret Penal i advocat de gran i llarg historial. Aquest home, suposo que degut a la seva magnífica formació, se’l veu un home equànime, no defensa obertament la independència, però si que defensa el dret a decidir i s’ha mostrat sempre contrari, i amb declaracions fonamentades amb el seu coneixement de les lleis, a les querelles que ha tramés el TSJC en contra del President Mas, La Vicepresidenta Joana Ortega i la Consellera Irene Rigau.

Ara be, i aquest és el motiu principal d’aquest escrit, El Sr. Cuni, tan amant de dur al seu programa gent de C’s (recordem les èpoques del Sr. Girauta), o be gent com  el Sr. Herrera de ICV, o els molts senyors del PP, de PODEMOS, etc. sempre contraris al sentiment independentista, hauria de contraposar alguna opinió a les dels “tres tenors” que defensés les tesis contraries ja que està convertint el seu espai en un jardí per els que no volen la independència o, al menys, no tenen un adversari que els pugui posar una mica més difícil la seves opinions, i, si més no, un debat més controvertit, sentint dues versions...

A més a més jo demanaria al Sr. Josep Cuni que deixi parlar als seus convidats, ja que de la mitja hora de que disposen, si en restem els molts minuts de la seva garlada insulsa, queda ben poc per sentir les opinions que de veritat interessen.


I res més una simple nota de rebuig i atenció a 8TV i el seu programa 8 al dia.-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada