dilluns, 28 de juliol del 2014

HONORABLE?? Sr. Pujol -2-

HONORABLE ??
Sr. JORDI PUJOL I SOLEY

Ahir vaig escriure des de el fons del meu cor, dolgut per la evidencia d’haver seguit, apreciat, respectat, valorat durant quasi un quart de segle a una persona què creia era íntegra, honesta i honrada, però al final veig que no ho era tant com ens ho volia fer creure amb els seus escrits i proclames de honradesa vers els nostres conciutadans.

Per dissort això ha estat total i absolutament fals, ha estat un engany, no tan sols als catalans que seguíem CiU i abans CDC, sinó què ho ha estat, també per la resta de catalans i, encara que no me dol tant, a la resta d’espanyols.
Ara be, avui ja començo a sentir i a llegir que tota una sèrie de personatges ja estan aprofitant l’avinentesa per tirar fang, per tirar llenya al foc, per defecar damunt del seu nom i persona i la veritat és que això m’esborrona, ho trobo d’una increïble baixa estofa, d’aprofitar de forma poc ètica, sense miraments de cap classe, la possibilitat d’eliminar, expeditivament, tot el que ha representat la seva persona, els seus 23 anys de govern, l amb coses bones i algunes de no tan bones, però, que no ho oblidi ningú, especialment vostè Sr. Junqueras, si avui som on som políticament i te molt a veure tots els anys dels governs del Sr. Pujol i això no és pot tirar a la bassa.

Jo crec que vostè Sr. Pujol, ha obrat molt malament, i diria més, amb el pitjor fet, tal vegada delicte, que pot contreure un polític i és mentir, per omissió, però, a fi de comptes mentir, i fer-ho durant quasi una trentena d’anys i això es imperdonable. Jo, al menys no li puc perdonar.

Ara bé, a mi m’agradaria que fossin els jutges, els inspectors d’Hisenda o a qui correspongui, els que jutgessin la seva malifeta, però, per el que és veu, qui més interès te en desacreditar tota la seva trajectòria, tot lo bo que ha fet per el nostre país, per Catalunya, son persones i institucions que tenen  molt a callar.

Qui més crida, normalment es qui te més a callar, eh que si senyora Sánchez-Camacho? o és que vostè està totalment neta de pols i palla? Ha aclarit mai, perquè va acceptar una indemnització en el cas Método 3 que a la fi se li va tornar en contra i mai més se’n ha sabut res? I Dins del seu partit, del PP, que no hi ha el cas Gürtel? I el cas Camps?, I a les Balears? I el Sr. Bárcenas? I la Sra. Cospedal? I podria seguir fent la llista més, molt més llarga.

I no en parlem del PSC-PSOE. Quantes coses se van amagar, ja en temps del Sr. Gonzalez i del Sr. Guerra i el Sr. Zapatero que dins dels seus governs. I el Director General de la Guàrdia Civil que va fugir amb tots els calers, per cert n’ha tornat algun cèntim? Deu ni do.

Els senyors de ICV-EUiA, tal vegada recordin que també dins del seu partit tenen coses que no estan be? I que de moment segueixen amagant-les. No son molt importants, però tampoc han tingut massa poder mai.
Els senyors de C’s què poden dir? No tenen el que era el seu portaveu imputat per qüestions gens clares? I per el que sembla un dels seus diputats al Parlament Europeu també ha d’aclarir presumptament uns comptes a Suïssa.

Y vostè, Sr. Oriol Junqueres, que també te algun que altre ajuntament amb problemes; de corrupció?. Recorda el Sr. Carod Rovira amb la corona de espines a Terra Santa fent befa als sentiments de molts cristians i catòlics? Vostè és qui més me molesta amb les seves demandes contra el Sr. Pujol, vostès, el seu partit, amb el Sr. Heribert Barrera van anar junts en algun  govern de CiU, o no? I no van veure res? I ara aprofita la ocasió per intentar enfonsar una mica més el partit que l’ha ajudat, si, que l’ha ajudat en tot el procés cap a la independència. Es de molt poca classe i de molt poca ètica per una persona de la seva categoria personal i política.

Doncs tots aquests son els que, de entrada, estan lapidant al Sr. Pujol i els hi diria, una vegada més “QUI ESTIGUI NET DE CULPA QUE TIRI LA PRIMERA PEDRA” però per el que veig, tots son uns sants.

Jo trobo be que els estaments corresponents, siguin la Justícia, sigui Hisenda, o a qui pertoqui, dicti la sentencia que esdevingui més objectiva i escaient en funció del delicte o simplement frau en que ha incorregut el Sr. Pujol, però d’això a voler retirar-li el tractament que li correspon com a ex-President, de retirar-li la jubilació que li pertoca. Això  ho trobo immoral i, el què és més important, no oblidem que no es tracta de cap cas de corrupció política com altres que tan criden, es tan sols, i és molt, però molt gros, però tan sols un tema de defraudació a Hisenda que és pot saldar amb una multa.
Sincerament que tinguin sort a les properes eleccions, si segueixen per aquest camí no els votaran ni els seus familiars.

VISCA CATALUNYA LLIURE 

  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada