dissabte, 15 de març del 2014

NERVIOSISME A MADRID? SI

ESTAN NERVIOSOS I DIUEN BAJANADES

Podria començar per el Sr. Pere Navarro, està nerviós, molt nerviós, i no para de dir ximpleries i bestieses, però, fins i tot, fa riure. Aquests dies ha deixat anar unes quantes perles, les aniré comentant i veureu que, si no fos tan patètic, realment faria riure.

Diu: Els informes del Sr. Margallo no fan res més que intentar la divisió dels catalans, amb això estic d’acord, però, després ho compara amb la ANC i llavors ja no puc estar d’acord, ja que no se semblen ni en el color del paper.

Diu que no hi hauran mes inversions d’empreses foranies, ja que s’ho estan pensant molt seriosament abans de decidir invertir un sol euro a Catalunya sense saber que és el que realment passarà i què, per tant, paralitzen els seus plans d’inversió al nostre país.

Be, dons si critica el Sr. Margallo per dir això mateix, no me lliga; o be està d’acord o en desacord però ambdues coses a l’hora no.

 Encara què, per altre banda, quan diu això, resulta que és coneix la noticia de que tres grans multinacionals com son H&M, FERRARI i AMAZON, estan disposades a invertir un munt de milions a Catalunya i, segons sembla les deliberacions estan prou avançades. No te remei aquest home

*************

A més a més li creixen els problemes interns. Fins i tot un home del seu partit (PSOE) el que va ser President de Madrid, el Sr. Leguina, diu que el PSC ha agafat una deriva que tan sols el pot dur a desaparèixer de l’escena política. Un altre plantofada Sr. Navarro, i li diu un “amic”.

L’esmentat Sr. Leguina, com avui dia quasi tots els socialistes quan parlen de Catalunya o dels catalans, deixen anar algunes perles que no tenen desaprofitament  i si  no s’ho creuen vegin que diu el Sr. Leguina: “Quan veig el Sr. Mas a televisió el veig com Mickey Mouse fent d’aprenent de bruixot a la pel·lícula Fantasia”  No me direu que no es una perla. No es pot fer més el ridícul i a més a més, jo li diria que se’n riu d’un President de Catalunya, que, al menys fins ara, encara es el màxim representant de l’Estat a Catalunya. I no passa res.

Aquest senyor també acusa al Sr. Rodríguez Zapatero de ser el culpable del que passa a Catalunya, segons ell, Zapatero va alentir els nous Estatuts i això va comportar tot l’enrenou d’ara. No direu que no es brillant.

*************

Un altre que ho fa fora del test, ja m’enteneu, el President de les Corts d’Aragó, el Sr. José Angel Biel Rivera, demana que es requisin les urnes del dia 9 de novembre per evitar que fem la consulta, suposo que voldria que vingués l’exèrcit, a requisar les urnes. A més a més és permet donar la solució al problema de Catalunya; segons ell és una qüestió de tenir paciència i, en tot cas, aplicar la llei. Per el que és veu ha inventat la sopa d’all, lo de tenir paciència és el que fa l’ínclit Mariano Rajoy, es a dir, fer veure que no passa res i que ja ens barallarem entre nosaltres i lo d’aplicar la llei, ja fa besa de tant sentir-ho, que no home que no, que ho farem be, no pateixi.

************

El Ministre Sr. Margallo, jo el tenia per un home intel·ligent, amb una base cultural extraordinària, un home d’idees clares, de visió de futur, demòcrata, en fi, un home ben preparat per aquest càrrec, tal vegada un dels pocs ministres que realment semblaven preparats, però ja m’ha fet canviar d’opinió, després de tots el informes que ha anat enviant a les ambaixades espanyoles, crec que ha renunciat a la seva intel·ligència i a passat a ser “la voz de su amo” El què demostra que segueixen estan nerviosos tots, perquè intel·ligent ho es.

No obstant, el Sr. Margallo, fent gala de la seva, innegable intel·ligència, en el seu darrer informe, ple de plagues bíbliques, de que anirem a parar a un altre galàxia, que serem uns paries del mon, que ens trauran de la UE., que perdrem el 20% del PIB, etc. etc. ha fet un gir, no pot oblidar que es llest, i a reptat al Govern de la Generalitat a debatre aquest informe amb dades empíriques i demana un “alto el foc” verbal amb el tema del sobiranisme. Doncs be, els partits sobiranistes, han acceptat el repte i li demanen que vingui al Parlament per debatre el seu informe i totes les moltes estupideses que han anat dient els seus correligionaris, però encara està per veure si vindrà ell al Parlament o, com sembla ser, enviarà qualcun dels seus funcionaris del Departament. Ja veurem en que queda tot això, però, al menys, te com una petita escletxa per on podríem, al menys, tractar de tu a tu, el tema de la consulta i de la independència lo que ja seria molt, no deixa de ser un petit indicador que, al menys, ja no es tot NO,NO, alguna cosa es mou a Madrid.

****************

 Per altre banda, i seguin amb el fil de que estan molt nerviosos, hi ha tres diaris de Madrid, La Razón, El Mundo i ABC, evidentment grans catalanistes i que ens estimen molt, moltíssim, tant que demanen, descaradament que el govern actuï sense més demores, i quasi deixen caure que si es necessària la Guardia Civil o l’Exercit doncs que endavant. També demanen que la ANC sigui dissolta. La veritat es que estan molt nerviosos.

*************

Però nosaltres a la nostre, poc a poc i bona lletra, anem carregant la nostre motxilla de raons, de negatives, de menyspreus, d’amenaces, i quan sigui ben plena, llavors serà el  moment de enviar a tots aquests ministres, directors generals, alts funcionaris, i directors de diaris plens de mentides, a pastar fang i declararem la independència del nostre poble. No oblidem que tenim un líder en el que molt pocs hi creien i que ha demostrat que es un  líder ferm i que no fa ni un  pas enrere. Endavant PRESIDENT. Sense por, no gosaran fer-li res, darrera nostre, encara que no ho sembli, tenim Europa i deixaran que Rajoy i els seus cometin cap barrabassada.

He volgut afegir unes paraules del nostre President que crec que amb una gran ironia van respondre al Ministre Garcia Margallo, dient-li que "Com que Espanya es una unidad de destino en lo universal dons ja existia abans del -Big.bang- i per això poden dir qui estarà per els segles dels segles voltant per l'espai sideral"  La veritat es que lo de la unidad de destino... que ja m'ho deien a l'escola i que mai mai entendre que volia dir, m'ha fet gràcia i per això m`he permès de fer aquest afegitó a l'escrit. Perdoneu els que ja l'havia-ho llegit.


VISCA CATALUNYA LLIURE




1 comentari: