dimarts, 18 de febrer del 2014

LA POR... QUE VE EL “PAPUS”

LA POR... QUE VE EL “PAPUS”

Jo no se que fer, tinc por, ho reconec, perquè tot allò en que jo havia posat les meves esperances de aconseguir ser un home lliure, dins d’un país lliure, me les estan llevant, si llegeixo els diaris trobo amenaces, discursos apocalíptics. I si en lloc de llegir els diaris entro a les xarxes socials a internet, llavors veig, fins i tot, les cares de les persones que m’intenten fer por  ! quines cares!  Déu meu. Totes les plagues d’Egipte, que ens diu la Bíblia, no son res en comparació a tot el me passarà si segueixo creient que puc arribar a ser un home lliure, dins d’un país lliure i INDEPENDENT.

Si escolto al President del Govern espanyol, li estic agraït perquè ell tan sols es limita a dir que NO seré mai lliure, i ja es gruixut això, però sempre me queda l’esperança que, algun dia, especialment si perd les properes eleccions, tal vegada, pugui acceptar alguna cosa al meu favor.

Si escolto al Sr. Durao Barroso, ja comencen les amenaces, que si no podré seguir a Europa, no sabia que, per el què és veu, poden retallar la geografia, és a dir, la terra, a la seva conveniència, perquè, que jo sàpiga, me poden deixar fora de la UE, !però d’Europa¡ com ho faran?.  Si no és que ho retallen del mapa. Be, per altre banda sembla que hi ha altres països que no hi son a la UE i sembla que no els hi va tan malament. Encara que jo crec que podria ser que hi perdessin més a la UE que al meu petit país i per tant això no arribes mai.

També sento a dir que no podré tenir com a moneda el EURO, dons que jo tingui noticia no hi ha cap país europeu que sense ser de la UE no pugui mantenir el EURO com a moneda pròpia i si no pot ser doncs intentarem arribar a un acord amb Andorra i com que allà el tenen... doncs això.

També he sentit dir a la Sra. Alicia Sánchez-Camacho, que a Catalunya no hi ha llibertat, doncs, Sra. Alicia, per això volem marxar de Espanya, per tenir la llibertat que, vostè mateixa, reconeix que no tenim. Tan difícil es d’entendre això? Volem poder decidir el nostre futur com a persones, com a país, i per això volem poder fer una consulta o referèndum per saber si som molts o pocs els que volem independitzar-nos i si som molts doncs procedirem a estudiar la millor solució possible per arribar a un acord amb tots vostès.

També he sentit, Bufff... quina por, que hi ha algun que altre militar que pretén enviar-nos els tancs i l’exercit, l’aviació, la marina, en fi tot l’arsenal i jo pregunto perquè? Per trencar les urnes? Per evitar que sortim al carrer amb un arma tan forta com és una papereta de votació democràtica? Es veritat que fan por. !Alerta que podríem envair Espanya amb paperetes de votació¡ Però que dic, llavors els que tenen por son vostès que volen entrar amb les tropes. Al, ai que no ens entenem.

També he sentit dir a la Sra. Rosa Díez, que el què han de fer es aplicar  l’article 155 de la SACROSANTA CONSTITUCIO per fer fora els drets de la nostre autonomia i al nostre President, elegit democràticament. NO ho entenc. !!! Si tan sols volem poder votar per saber el que volem¡¡¡ Es increïble.

Com diu el nostre President, no volem ser enemics ni adversaris, volem ser bons veïns que s’ajuden i son amics, per això no volem acceptar cap cop de ma, volem que ens deixeu fer el referèndum i llavors saber que és el que vol la majoria del poble català. De manera pacífica, natural, sense estridències, com es fa en el mon democràtic i civilitzat. No se si ho saben, tan sols és necessària la voluntat política per acceptar-ho, res més. Si fins hi tot mes de una trentena de jutges els hi diuen, i alguna cosa deuen de saber, per la seva carrera judicial i els seus coneixements jurídics, que la consulta/referèndum hi cap dins de l’actual Constitució. Doncs no fem més paperots i autoritzin-la, d’altre manera s’estan ficant i ens hi ficant a nosaltres en un atzucac que no se com en sortirem i algú pot prendre mal sense voler.

La veritat es que després de tantes amenaces, de tantes plagues apocalíptiques, després de tants ensurts que semble que patirem, doncs JA NO TINC POR. Jo crec en la DEMOCRÀCIA axis en majúscules, crec que la SACROSANTA CONSTITUCIO és pot canviar, !ah¡ per cert, aquests que tan la defensen ara, no la van votar en el seu moment, clar que llavors no manaven ni tenien possibilitats de fer-ho.  

Per tant compatriotes catalans, NO TINGUEU POR jo ja no en tinc he vist que quant més ens volen fer por, quant ens volen enviar “el papus”, l’home del sac, més clar veig que els que de debò tenen por son ells. Tenen por de que marxem i no puguin seguir aferrats a la mamella, que tota Europa, quan sigui el moment, ens reconegui com a nació sobirana. Tenen por de perdre els 19% del PIB. Tenen por de la seva economia que indefectiblement anirà avall. Tenen por de perdre la “cèlebre solidaritat” a que ens obliguen de fa anys i panys. Tot això els hi fa por.

Si el fet de marxar de Espanya no els hi fes mal a ells i tan sols a nosaltres ja fa temps que ens haurien fet fora, no tingueu cap dubte, ens necessiten i per això no volen que marxem, han de seguir esprement la mamella per poder mantenir les seves ànsies de glories efímers, el seu ridícul afany de notorietat, amb obres faraòniques que no serveixen per res, aeroports sense avions, línies de ferrocarril AVE que no tenen passatgers, amb estacions fantasmes, per tot això es per que el no ens volen deixar marxar, es per això que ens necessiten i aquest és el principal motiu dels repetits NO, NO, NO, del Sr. Rajoy i totes les amenaces dels seus satèl·lits i, no ho oblidem, també de la oposició PSOE. Que el Sr. Rubalcaba, el Sr. Guerra, el Sr. Gonzalez, la Sra. Susana Díaz,  etc. també i tenen molt a dir. Que no us penseu que perquè son socialistes estan al nostre favor, !!NO¡¡, ells el que volen es mostrar que son contraris al PP i ens volen entabanar, amb no se ben be què, d’una Espanya federal, de la que no saben dir res més ni donar cap tipus de explicació, però no podem oblidar que tan sols son paraules buides de contingut, recordeu el Sr. Guerra dient que havien de pasar el ribot per l’Estatut per deixar-lo com ells el volien, es a dir, sense cap millora per nosaltres.

Be sols me queda dir-vos que JA NO TINC POR i per tant:

VISCA CATALUNYA LLIURE








2 comentaris: