divendres, 21 de febrer del 2014

Es què s'han tornat bojos?

QUE S’HAN TORNAT BOJOS?

Darrerament estem assistint a un seguit de declaracions, de situacions kafkianes on s’insulta sense cap tipus de temor, amb una obscenitat manifesta en les paraules i en els fets. Però què s’han tornat bojos a Espanya?.

Al Parlament la Sra. Cuevas del PP es permet dir, sense cap mirament que hi ha entitats que és dediquen a: “explicar la historia de manera gens imparcial i esbiaixada i insultant al bàndol que va guanyar la guerra”  i això per replicar a la proposta de celebrar la data del exili republicà. Al·lucinant.

***********

El Sr. Vidal-Quadras presenta el seu partit VOX a Catalunya i ataca amb la mateixa duresa el sobiranisme català, cosa lògica en ell i el seu tarannà , que al PP, el seu ex-partit fins fa quasi diria que ahir i, és graciós però, naturalment, és fa anomenar Alejo Vidal Quadras, per dir “Catalunya va cap a la ruïna. Havia de ser un gegant pròsper i si fos independent seria un estat pària circulant pel món buscant el seu lloc” i dit això és queda tan satisfet l’home. No dona cap tipus de raonament seriós.

No parla de la economia, no aclareix el perquè de la insatisfacció del catalans vers Espanya, no diu res més que Espanya es indissoluble segons la Constitució, que el gran error son les CC.AA. que és un sistema que no pot ser finançat i que ha de ser eliminat, encara que, això si, accepta dues autonomies, Catalunya i el País Basc, en que quedem?. Es a dir una sèrie d’incongruències i incoherències que sembla, fins i tot mentida, en boca d’un senyor que és realment intel·ligent i amb un bon bagatge intel·lectual.

*************

Per altra banda tenim també la sessió del Congrés on s’ha debatut, la demanda del Parlament Català per fer una consulta al poble respecta a decidir el seu futur, per el dia 9 de novembre d’aquest any i que instava al diàleg per consensuar aquesta consulta. Doncs be, qui creieu que ha estat el partit que ha dut la veu cantant, el PP?, el PSOE?, NO, ha estat UPyD de la Senyora Rosa Diaz que te la enorme quantitat de 5 diputats d’un total de 350. Aquesta diputada fen gala del seu anticatalanisme ha aconseguit que els 186 diputats del PP, i els 110 del PSOE/PSC, amb algun més, rebutgessin la proposta, amb un total del 86% de la Cambra.

I hi han dues coses que me fan mal al cor, per una banda que els diputats del PSC, fent us de la seva servitud al PSOE, i per tant essent uns botiflers respecte a la seva Pàtria, a Catalunya també amb votat a favor de UPyD, amb lo qual s’han alineat amb ideologies tan “properes a ells” com son les del PP i l’esmentat partit de Rosa Diaz.

L’altre que m’ha fet mal han estat les paraules del Sr. Rubalcaba (PSOE) que després d’haver votat a favor de la proposta ja tan esmentada, ha tingut la cara dura de dir “no jugarem al gat i la rata mai més i no tornarem a acceptar més trampes parlamentàries”  Com si els haguessin obligat a votar o els haguessin enredat, engalipat, d’alguna manera. No, Sr. Rubalcaba eren total i absolutament conscients del que feien axis com els diputats del PSC que en sortir de la Càmera explicaven: “Avui ens cruixiran. Això tindrà un cost per a nosaltres perquè, encara que hem votat el mateix que al Parlament de Catalunya, es dirà que fem seguidisme d’ UPyD. Però no es tornarà a repetir”. I està clar que no es repetirà, si no hi haurà cap més debat amb aquest tema.

*****************

A quina més grossa: El Comissionat de la Marca Espanya, el Sr. Carlos Espinosa de los Monteros, ha respost al periodista alemany Hans-Günter Kellner que “es bo que els nens no sàpiguen qui era Franco” Vistes declaracions com aquestes no es rar veure que un Sindicat que s’auto nomena Manos Limpias, encara que no crec que les tinguin massa netes, es permet demanar ficar a la presó al President de Catalunya, elegit democràticament per els catalans i elegit LEGALMENT, mitjançant les eleccions autonòmiques a Catalunya, acusant-lo de nazi. Ells que defensen els crims de en Franco. No m’ho puc creure, és que és de bojos.

*************

Per acabar d’adobar la situació, gràcies a la actuació del soci del Barça Jordi Cases, demanant que el President Rosell fos investigat per apropiació indeguda en la modalitat de distracció. Doncs be; el Sr. Cases va retirar la seva denuncia, encara que el mal ja estava fet, però la Fiscalia va seguir endavant i va imputar al Sr. Rosell, cosa que el jutge Sr. Ruz, a comptes de trigar, com sempre fan, uns quants mesos per estudiar si la acceptava o no, quina casualitat, ves per on, la va acceptar el mateix dia.

 I ara, a petició del mateix Fiscal Sr. José Perales ha acceptat imputar el FC Barcelona i, aquesta vegada, també sense pèrdua de temps, acusant-lo d’un presumpte delicte fiscal per el cas Neymar, ja que segons ells dos, hi han indicis de haver simulat contractes diversos per evitar de pagar a Hisenda 9,1 milions d’euros. Doncs be, el que dic es cert d’acord amb la legislació d’avui,  si el jutge s’ho proposa podria arribar a clausurar el CAMP NOU, les seves instal·lacions i per tant la suspensió de les activitats socials, es a dir: Ens farien fora de les Competicions. I no podríem seguir cridant al minut 17 de cada partit IN, INDE, INDEPENDENCIA, i crec que per això patim i patirem aquesta persecució política i judicial.


Doncs be, i això es inversemblant, fins i tot el tan anomenat sindicat Manos Limpias, ha presentat una querella i que quedarà incorporada al procés com acció popular si dipositen una fiança de 45.000 euros, ja que el Jutge considera que hi ha prou indicis per admetre la querella també contra el Sr. Bartomeu i el Sr. Faus, així com el pare de Neymar i, naturalment, el Sr. Sandro Rosell. I no s’ho perdeu, el mateix jutge, que és el que no te gaire feina, amb el cas Bàrcenas, Gurtel, i algun altre petitet, ha demanat al Advocat de l’Estat que es personi a la causa si considera que s’ha danyat l’interès públic. El que no se és d’on treuen tants diners per personar-se en tants i tants processos judicials com ho fan, això val una fortuna. Segueixo dient que és de bojos.


Per tot això, demanaria al President i a la Junta Directiva la instrucció d’un expedient disciplinari al soci Sr. Jordi Cases, per ser expulsat de soci, ja que amb la seva inconsciència està fent molt de mal al Club, ja que, encara que aconsegueixin sortir-se’n i ens donin la raó, imaginis, Sr. Cases, els milers i milers d’euros que haurà de pagar el Club en advocats, taxes judicials, temps i mals de cap. Gràcies Sr. Jordi Cases per ser l’origen d’aquest embolic.


Cada dia en llegir els diaris i sentir la televisió, no TV3 que amb les seves vagues ja me tenen fart i he decidit no sintonitzar-la fins que decideixin tornar a la feina, veig, me sembla, oloro, un tuf de anar, en tot el possible en contra de Catalunya, com si hagués una, no conspiració, però si una unió de forces polítiques, judicials, etc. per aconseguir vots perquè s’acosten eleccions i ja se sap, anar contra Catalunya i els catalans és un valor afegit molt important a l’hora d’aconseguir resultats.

.


I tot això, al menys a mi, me fa ser més independentista, perquè d’un Estat dirigit per un home que tan sols sap dir NO, NO, NO i NO, què en podem esperar? Doncs això MARXEM ABANS DE QUÈ PRENGUEM MAL i sortim d’aquest atzucac en que ens volen ficar encara que endebades, perquè no ho aconseguiran.




4 comentaris: