diumenge, 2 de febrer del 2014

EL DESEMBARCAMENT DEL PP A CATALUNYA

DESEMBARQUEN A CATALUNYA

Per sort les hostes del PP van desembarcar a Catalunya sense tancs, ni canons, ni metralladores, encara que si què les duien de forma virtual, sols eren amb paraules, però... renoi... s’hi van lluir, tan la Sra. Cospedal, com la Sra. Sánchez Camacho.

La Sra. Cospedal no duia armes automàtiques però va parlar de matxets què també fan mal i fan por.

La Sra. Sánchez Camacho va tenir la barra de comparar el sentiment d’independència del nostre poble amb la situació del país basc amb la ETA, és necessita mala baba per fer una comparació axis. Ja voldria jo saber si hagués aguantat aquí el què va passar allà. Amb la seva valentia probablement ja seria, al menys, a les antípodes.

Per el demés no podem fer cas d’altres què van parlar ja què son una mica “la voz de su amo” es a dir: tenen un guió i el segueixen de pé a pá.

En quant al ínclit Senyor President del Govern Don Mariano Rajoy Brey, no va dir res. Be, res no és veritat, va fer un bon discurs, el va llegir, no fos cas se li escapes alguna paraula que no fora del guio,  encara què molts esperaven i esperàvem alguna altra cosa, un acceptar què hi ha un problema a resoldre, què, tal vegada es podrien seure i parlar amb el nostre President per xerrar d’alguna cosa més què del temps, jo esperava poder albirar alguna petita escletxa que pugues arribar a donar l’esperança de què, d’alguna manera, podria oferir alguna cosa, tanmateix ja sabem que els catalans la rebutjaríem, però al menys seria diferent del què diu sempre. NO, NO, NO.

Potser fora possible què hagués fet una crida al tan esmentat, per ell, diàleg què sempre en parla però mai arriba. Un diàleg què sembla què tan sols pot ser de si plou o neva, ja que es nega a parlar de, n’hi ha de coses, no us penseu, es nega a parlar de: La consulta, de financiació, de concert econòmic, de l’educació, de la llengua, del article 150.2 de la Constitució, i, evidentment de l’INDEPENDENCIA. Doncs si es nega a parlar de tot això, on és el diàleg?, de què s’ha de parlar?

Dons per això ha vingut a Catalunya? A dir què? Ha vingut a parlar amb els catalans, o ha vingut a parlar de Catalunya a la resta de Espanya, per guanyar vots?

Va dir què tenia un pla “?” quin pla? Dir: NO, NO, NO, Aquest era el seu pla per arreglar el problema? Doncs, sincerament, dubto de què tingués cap pla i també dubto què sigui capaç de pensar-ho, de preparar alguna estratègia què pugui ser de una persona intel·ligent i què, fins ara, ha demostrat què pot ser molt llest, però poc molt poc intel·ligent.

Ara ja ho començo a entendre, va fer com tots els seus, va fer el discurs de la por i no se’n adona què no fa por, què som a Europa, què hi ha democràcia (a Espanya una mica menys), què no és poden tolerar aquests atacs sistemàtics a un poble què vol llibertat i la vol en pau, sense violència, parlant, dialogant, això què tant li agrada pregonar i què no fa mai.

Ara, per desgracia, ja està passant de les paraules de fer por, als fets. M’explico, el seu Ministre Sr. Montoro, què no te cap credibilitat, ha vist que si és publicaven les cèlebres balances fiscals, sortien favorables a les tesis catalanes i independentistes i està clar, això no és pot admetre, doncs be, es treu de la màniga un Senyor, un tal Angel de la Fuente, què s’inventa un sistema de càlcul de les balances fiscals, els hi canvia fins i tot el nom, ara n’hi diu:  “cuentas públicas regionalizadas” I això perquè? Dons per què ha vist què la publicació de les dades reals donen munició (son les seves paraules) als independentistes catalans i si ens donen munició serà perquè son veritat, no?.

Aquest economista de pa sucat amb oli, no el coneixen fora del Ministeri, ja és va oferir a l’expresident Zapatero per la mateixa bestiesa, el mateix nyap i va ser rebutjat. Al menys va tenir una mica mes de sensatesa l’expresident. No oblidem què va ser fundador de C’s, partit amb grans catalanistes com, ell mateix, valencià, com Juan Carlos Girauta, com Jordi Cañas o el mateix Albert Rivera. Si pertanyen a un partit com aquest, poc podem esperar els catalans i què vagi amb compte el propi Rajoy què esta ficant, dins del seu partit, el llop què s’ha posat una pell de xai i és amic del seu Ministre Montoro.

Doncs be, aquest Senyor, suposo què te les dades de fa temps, ja què en quatre dies ja sap què Catalunya queda dins de la mitjana d’Espanya, què no te dèficit fiscal i què, per tant, no cal millorar la seva financiació. !Què n’és de llest aquest economista¡ Noi, allò què als economistes seriosos, els comporta, com a mínim, uns quants mesos d’estudis, de cercar dades, de creuar dades de diferents Ministeris, Comunitats Autònomes, etc. ell, en  quatre dies ja ho te tot fet. Serà imbècil. No te ni idea, però això si, te un  bon avalador que li compra la idea i que es un altre ximplet. Tingueu en compte que Angel de la Fuente, Fundador amb altres de C’s, te perles com aquesta:

"Fa temps que no venia a coses de Ciudadanos (...) Em continuo sentint bastant pròxim a l'invent [Ciudadanos] , hi he estat bastant ficat"... Ángel de la Fuente començava així la seva ponència a l'Escola d'Estiu de Ciutadans 2012, on tot i dir, explícitament, que les balances fiscals són un "coñazo" animava els assistents a combatre el catalanisme: "aviam si aconseguim entre tots una resposta al missatge nacionalista".

O també com aquesta altre:

Va elaborar l’informe “Raons per a un debat. El mite de l’espoli fiscal” per a la Fundació FAES.

La implicació d'Ángel de la Fuente en l'espanyolisme a Catalunya ve de lluny. Abans i tot de la fundació de Ciutadans, Ángel de la Fuente col·laborava amb Ágora Socialista i Socialistas en Positivo -embrió ideològic de Ciutadans- i feia conferències -gener de 2006- sobre "El finançament autonòmic en el projecte de l'Estatut català, per tal de combatre els arguments del catalanisme.

L'any 2007, quan encara no feia un any de la fundació del partit, De la Fuente va dictar als militants i simpatitzants de la Federació de Barcelona de Ciutadans una conferència sobre les balances regionals, al Pati Llimona, amb els mateixos arguments.

Com podeu veure és tracta d’algú totalment imparcial i independent i què estima Catalunya, al menys tant com en Rajoy.

Per si no ho sabeu, un economista de prestigi, i molt poc sospitós de ser independentista, va dir l’altre dia per TV, què els del seu gremi, els economistes, primer demanen què vol el client què surti de l’estudi què han de fer i a posteriori van desenvolupant la tesi de tal manera que el resultat sigui el què el client vol. I això és el què ha fet el Sr. Angel de la Fuente en connivència amb el Sr. Montoro.

Ara, a Valladolid, la impresentable Sra. Alicia Sánchez Camacho, ha dit què Catalunya es la Comunitat què mes diners rep de l’Estat, 19.000 milions y com bona militant del PP MENTEIX, però no sols menteix, es què es contradiu i sols cal mirar les hemeroteques per veure que no fa massa temps deia “Catalunya està infrafinançada, és una autonomia què dona molt més del què rep i què permet què determinades autonomies és permetin donar subvencions, abaixar impostos, etc. i per tant, és un problema què sols fa augmentar el independentisme a Catalunya” Llavors, ara què diu, doncs menteix com sempre i anar seguint el vent que impulsen de la FAES i que en Rajoy i les seves hostes ens van tirant per la cara. No està fent res més que intentar amagar la seva relliscada amb el tema de La Camarga on, per el que se sap, va dir coses què, avui se’n penedeix i no voldria que els hi recordi ningú.

Axis es què ja ho sabeu, no us dugueu a engany. El Sr. Mas i el seu Govern enganya als catalans i els hi fa creure què Espanya els roba i això no es veritat. Ni Espanya roba (està clar qui roba, el Gobierno) ni Catalunya pateix cap tipus de espoli. Tot és un invent maquiavèl·lic dels independentistes de CiU i de ERC. Recordeu aquestes paraules perquè les veureu escrites a la premsa de la caverna més d’una i de dos vegades.

I què hem de fer? Aquí està la gran pregunta.

Dons es molt fàcil, TENIM QUE SORTIR D’AQUESTA ESPANYA QUE NO ENS VOL PER RES MES QUE PER TREURE’NS EL SUC. PER ESCANYAR-NOS I PER QUE ELS “MONAGOS” DE TORN PUGUIN PRESUMIR QUE HO FAN TOT MOLT BE I ES PERMETEN ABAIXAR IMPOSTOS, I DONAR SUBVENCIONS, REGALAR ELS LLIBRES DE TEXT A LES ESCOLES, ETC. I COM?  AMB ELS NOSTRES DINERS.

Està prou clar?


VISCA CATALUNYA INDEPENDENT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada