dilluns, 2 de desembre del 2013

DE NOU AMB EL BARÇA



 

DE NOU AMB EL BARÇA


Ahir sentia parlar el entrenador del Barça, el Sr. Gerardo Daniel “TATA” Martino i tenia la impressió que havíem vist un altre partit, ell i jo, si aquest és el millor partit del Barça aquesta temporada, jo devia d’haver vist el Gratallops (amb perdó i respecta per el Gratallops) , la primera part, per el Barça va ser de uns 15 minuts, amb un joc més o menys acceptable, NO BO, acceptable, la resta del partit, totes les pilotes dividides les guanyava el Athletic, i els nostres anaven com un poll sense cap corrent per la gespa, sense ordre ni concert.

 

La defensa, si exceptuem el Pinto, va fer aigües per tot arreu, fins a tres vegades van rematar sense oposició i al gol van arribar dos jugadors de l’Athletic SOLS, TOTAL I ABSOLUTAMENT SOLS.  I encara, sort de Pinto que va fer un parell d’aturades que eren gols cantats i rematats per jugadors que estaven sols, sense marca.

 

La línia mitja, menys el Busquets i alguna estoneta el Iniesta, no sabien on eren ni a que jugaven, per cert, una pregunta, el Xavi jugava?, aquest noi o no tan noi, està en una baixa forma increïble , ha de descansar i si cal, vendre’l. Ha estat un gran, un magnífic jugador, però els anys pesen i no hi ha remei. Pot jugar algun partit de tant en tant, però no pot jugar com ara.

 

I la davantera? Fan riure, es per plorar, El Neymar no sap a que juga, ahir queia amb una bufada del contrari i quan no, es tirava a la piscina i altres vegades llenegava, i amb un jugador de la “seva qualitat” això no es pot permetre. Seguim, el Cesc, de que juga? De mig destorb? No ho puc saber, quasi mai, perquè el van fer venir pagant gust i ganes, no he vist mes enllà de 5 o 6 partits mitjanament bons. Jo confiava que amb la baixa de Messi, es carregaria l’equip a l’esquena, ja que no ho pot fer el Xavi, i  xutaria des de fora l’àrea, pressionaria  les defenses contraries, una mica com feia a l’Arsenal, però tot això s’ha oblidat i ara no serveix per res, be... si hi una bona oferta.

 

I el Alexis, pobre noi, li van sortir un parell de partit mes o menys bons i ja es el “jugadorazo” i fa com el Neymar, anar per terra, llenegar, arribar tard a les pilotes, en fi un altre desastre.

Jo crec que no hem de cercar culpables, n’hi ha masses, començant per el President, la Directiva, el Director Esportiu, l’equip tècnic amb l’entrenador i qui el va fitxar al davant, tots ho estan fent molt malament, però molt.

 

Tenim un equip que, quan va marxar en Guardiola, s’havia de començar a renovar, per parts, sense presses, ara un central de qualitat, ara un parell del mig camp, un davanter centre, l’únic que teníem el vam regalar,   anar cercant jugadors per suplir els que se van fent grans i no cal gastar molts diners, es poden trobar jugadors joves que facin i componguin una banqueta que amb un o dos anys puguin passar a ser titulars,  i poden ser molt be de la pedrera, tal vegada no tots, més algun d’ells si. Però ¡ai! Sr. Zubizarreta, jo no se si el culpable es vostè, però es qui ha de donar la cara i la veritat, es que aquesta temporada ja no farem res. I li queda força feina, a més a més dels que he citat, ha de fitxar dos porters BONS. Es a dir: Ara i degut al temps perdut, necessitem:

 

 Dos porters (Valdés marxa i el Pinto es molt gran)

 

 Un o dos centrals (podem aprofitar el Bartra que es prou bo, però en manca un altre) Que el Puyol ja no està per jugar, tal vegada algun amistós...

 

Al mig del camp hem de trobar substituts per Xavi i Iniesta, ja començant a no poder jugar partits sencers, encara que poden arribar a una o dues temporades mentre es fan grans els que fitxem. Un pot ser el Sergi Roberto i podria haver algun altre al Barça B

 

A la davantera, necessitem un DEVANTER CENTRE de debò, també podríem fer tornar el Deulofeu, en fi, que vostè, Sr. Zubizarreta en sap més que jo i, al menys, se li suposen ganes de solucionar-ho, del que ja no n’estic tan segur es de si la Directiva també ho vol solucionar.

 

Sols dir que aquesta temporada no se si farem res més de bo, però demanaria que algú, li digui al “TATA” que tregui allò que se suposa que té i ho posi damunt la taula i no faci tant el bona persona que amb quests jugadors no si pot anar amb copets a l’esquena.

 

Diuen que s’ha baixat el ritme dels entrenaments i la veritat es que la impressió que donen al camp ho confirma.

Diuen que s’ha canviat tot el sistema de control, en els menjars, els jugadors van a entrenar i marxen cap a casa, no hi ha una política que els forci a seguir amb les normes que havien estat establertes com obligatòries i que han passat a ser de “lliure acceptació”. Quan els jugadors anaven a la nova Masia, a la ciutat esportiva, començaven per esmorzar, entrenar, dinar i en acabat podien anar cap a casa seva, D’aquesta manera estaven molt més controlats i s’evitaven problemes. Això sembla que ha desaparegut i no podem oblidar que els grans equips europeus si que ho fan. I després ens ho trobem.

 

En fi jo sols soc un aficionat més, tan culer com el que més i que me sap molt greu que caiguin en aquesta desídia que sembla que tan se’ls hi en fot el guanyar o perdre i per aquí no hi passo. Es pot perdre però amb dignitat, no com quatre desmanegats que no saben que fer amb la pilota.

 

Ah¡ m’oblidava, el Sr. Martino segueixo dient que no es un entrenador per el Barça. Hores d’ara ja hauria d’haver fet alguna cosa mes que dir que no es juga malament... S’ha de posar allò que no sona a la taula i començar a manar. Ja veurem si contra el Vila-Real es nota alguna cosa.

 

Adéu amics culers.

 

VISCA EL BARÇA

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada