diumenge, 24 de novembre del 2013

AIXO ES DIALEG Sr. RAJOY? -2

AIXO ES DIALEG Sr. RAJOY? – 2

Novament me dirigeixo a tots vosaltres, amics seguidors del meu blogg, amb noves referencies de les darreres frases, tant del Sr. Rajoy com del seu, diguem mestre, Sr. Aznar. He fet un petit recull dels darrers dies i crec que tenen prou interès i mala baba, per fer un intent de explicar que es el que, de debò vol o volen dir.

No voy a aceptar que nadie juegue con la sobirania nacional”  Crec que en realitat no ha entès res, o millor dit. No ha volgut entendre res. Aquí, a Catalunya, ningú vol jugar, es una cosa que ens la prenem amb la màxima seriositat. Que el catalans, Sr. Rajoy, som pacífics de mena, però si ens intenten prendre el pel, podria trobar-se amb una seriosa revolta. No intentem jugar amb res, tan sols volem ser lliures d’una Espanya, o millor dit, d’uns Governs, no sols es el seu, quan ha manat el PSOE, ha estat igual o pitjor, que ens escanyen econòmicament, que no ens respecten, que no tenen el més mínim mirament per la nostre llengua, que no compleixen amb les seves pròpies lleis. Això es el que passa. No te res a veure amb la seva sobirania nacional.

“No entraré en juegos de división, enfrentamientos y regresso al pasado”. Sr. Rajoy, si no fos tan trist, seria per riure’s-en de vostè a la cara. Me vol dir que es la LOMCE? No es un retorn al passat? No es un munt d’enfrontaments amb tota la oposició, amb els mestres, amb les universitats, amb els rectors d’universitat,  amb tot el mon de la docència? I no sols dels catalans, ¡NO! Les protestes son a tot el seu país, a Espanya.? No es un intent de divisió dels catalans i espanyols, amb motiu de la ensenyança, de la nostre llengua? Pensi una mica, usi el cervell, el seu Ministre WERT es tan sols un provocador i un esclau de les directrius de la FAES, dirigida per el seu amic Sr. Aznar.

“No hay que poner aduanas a los sentimientos que unen catalanes y espanyoles desde hace siglos” Es cert, però, en tot cas, les duanes les posa vostè. Aquí, a Catalunya, ningú ha parlat ni ha demanat ni fronteres ni duanes. Es que no vol entendre, intentaré explicar-li de nou. Tan sols volem, de moment, poder votar lliurement el nostre destí, res mes. Ho entén ara? Volem poder dir si volem seguir escanyats per un Estat que no ens vol, que tan sols vol la nostre economia, les nostres exportacions, els nostres impostos o be podem ser lliures i, si s’escau, ser un nou Estat dins de la Unió Europea. Això es el que volem i això esta permès per la seva SACROSANTA CONSTITUCIO, sols manca una miqueta de valor polític i aplicar el article 150.2 de la, repeteixo. SEVA SACROSANTA CONSTITUCIO. En una cosa si que te raó, fa segles que estem sotmesos a Espanya, mes de 3 segles, quan una malaurat Borbó ens va esclafar, i per això volem fugir, ja d’una vegada de la seva Espanya que no es la nostre.

No tengo nada que reformar ni que dialogar” Veu com es un mentider, amb totes les lletres, que deia a la carta que va enviar al nostre President? No deia que volia el diàleg i sense data de caducitat? Dons si que ha canviat d’opinió en poc temps, o be es que quan ho va escriure ja sabia que era tan sols una mentida per anar guanyant temps que es el que més li agrada.

I en referencia a tot el diu de no separar, de no cercar enfrontaments, d’evitar divisions, etc. no ens ho podem creure perquè al mateix temps està encarregant al CNI un pla per defensar la unitat de Espanya i Catalunya i li encarrega al Sr. Felix Sanz, Director del CNI.
El CNI, com vostè molt be sap, va col·laborar activament amb “associacions cíviques” per organitzar la “gran” manifestació del 12-O a Barcelona ( per cert i van anar quatre gats). Van fomentar la participació de periodistes “espanyolistes” en tertúlies i debats en els mitjans de radio, televisió i premsa catalans.

Tot això Sr. Rajoy no me dirà que es en be de Catalunya i per apropar les posicions i el diàleg amb el poble català.

Per altre banda no se li escau res mes que apel·lar al seny (“seni” dit per vostè) del nostre President i el seu Govern, però, Sr. Mariano Rajoy, si tenim seny per cabassos, el que necessitem es que vostè i el seu Govern també hi posin una mica de seny, o de tolerància com li va dir el President Artur Mas i accepti, d’una vegada, el que li demanem. Sigui valent, no tingui tanta por dels “barons” del seu partit, o es que manen ells?

O tal vegada te por del seu ex-cap el ex-President José Maria Aznar, que es tan brètol, que no se li acudeix res mes que dir que s’ha de tornar a canviar el Codi Penal i tornar a posar en solfa allò de que per el sol fet de fer un referèndum o consulta es pot posar a la presó el President de Catalunya, que s’ha begut l’enteniment aquest senyor (d’alguna manera l’haig d’anomenar) Avui dia, en ple segle XXI, per demanar o fer una pràctica total i absolutament democràtica es pot demanar una bestiesa com aquesta? Aquest senyor crec que es un il·luminat que es creu, tal com va dir en una llibre, que estava “tocat de la ma de Déu” i jo crec que mes a viat està tocat del bolet.

Tingui present Sr. Rajoy, i li dic molt seriosament, que jo no havia estat mai independentista, que pertanyo a lo que en català diem “xarnego” es a dir fill de català i granadina, que els meus avis eren andalusos, i me’n sento molt orgullós, encara que me’n sento molt mes, però molt mes català   i que vist tot el que estan fent vostè i els seus adlàters com els Ministres Montoro, Guindos, Wert, Cospedal, Mato, etc. puc dir ben alt que ara SOC INDEPENDENTISTA i la raó de la meva conversió es la seva política anti catalana, o no se’n recorda que quan els seus correligionaris van anar per tota Espanya demanat signatures en contra de l’Estatut de Catalunya i no van parar fins que van aconseguir que el TC el lapidés de tal manera que no serveixi quasi per res.

Aquesta es la seva definició de diàleg i la seva predisposició per el mateix i ja estem tips de bajanades, de que facin falses promeses, de que intentin afalagar-nos amb llums de colors, que creguin que poden fer com amb els indígenes americans que amb quatre boletes de colors ja els tenien a la butxaques, que som pacífics, tolerants, ens agrada parlar educadament, i’ si es possible, arribar a acords. PERÒ PER AIXÒ HI HA UNA QUESTIO INELUDIBLE, EL QUE ESTA AL TEU DEVANT TAMBÉ HO HA DE SER. Oi que m’entén?

Dons ja ho sap. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada