divendres, 17 de maig del 2013

FINS QUAN AGUANTAREM?


INSULTS A CATALUNYA

Sembla que s’ha obert la veda per insultar a Catalunya i els catalans, i quasi sempre amb el mateix qualificatiu,  al menys per part dels qui tenen una mica mes o menys possibilitats de comandament al partit del PP. Es a dir, els peperos de mes possibilitats per raó del seu càrrec en el partit.

 

Així veiem com Dña. Luisa Fernanda Rudi, Presidenta de l’Aragó, es permet inventar noms per els idiomes que s’han parlat tota la vida com es el català i l’aragonès i que a partir d’ara, sense tindre en compte ni els filòlegs ni la filologia i s’inventa paraules com LAPAO , per el català de la franja fronterera amb Catalunya i el LAPAPYP per l’aragonès parlat a la zona pirenaica i prepirinenca. Evidentment en un nou moviment manifestament ideat i dut a la pràctica per eliminar la llengua catalana en aquells indrets.

 

No parlem del responsables polítics de Tele Madrid, que s’han permès titllar de NAZIS tant al President de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. Artur Mas i al Honorable Cap de l’oposició, l’honorable  Sr. Oriol Junqueres, i, per extensió a tots el catalans, al menys a la majoria, segons es desprèn de les darreres eleccions autonòmiques, amb unes imatges en que al costat de les fotografies de Hitler i Stalin, apareixen les dels Senyors Mas i Junqueras, en un exercici comparatiu prou evident

   

I, no tan sols es permeten insultar comparant-nos amb la mes execrable lacra ocorreguda durant la segona guerra mundial, amb els milions d’assassinats de jueus i també de catalans republicans, entre d’altres milers d’innocents de moltes altres ètniques, si no que arriben a la indecència de respondre a les queixes i demandes de rectificar aquesta barbaritat, amb una carta oberta en la que justifiquen i neguen qualsevol tipus de INSULT  o menyspreu.

 

Per altre banda, un diputat del Parlament de la Comunitat Valenciana, es a dir del PAIS VALENCIA, que es com l’anomenaven els mateixos valencians en èpoques no massa remotes, es permet, per justificar el nom de Comunitat Valenciana, anomenar Nazis, per enèsima vegada als catalans i demanar la prohibició d’anomenar País Valencià en qualsevol escrit adreçat a la Generalitat Valenciana i tot això amb la complaença del seu President, tant de el Parlament com de la Generalitat Valenciana, que no han mogut ni un dit per rectificar una postura tan amoral i hostil com la; que expressava aquest diputat de qui no vull recordar ni el seu nom.

 

I podem seguir, aquesta mateixa setmana la Delegada del Gobierno de España a Catalunya Sra. LLanos de Luna, es permet en un homenatge a la Guardia Civil, fer extensiu aquest homenatge a un, no sabria com anomenar-lo, però en diré Senyor, pertanyent a la División Azul, aquella que sota el comandament del General franquista Muñoz Grandes, van jurar fidelitat a Hitler i van lluitar com una força mes de la Alemanya nazi i, per tant, aquests si que son Nazis, en tota la extensió de la paraula; i.  La Sra. LLanos de Luna es permet homenatjar, quan una cosa d’aquestes característiques, a qualsevol país europeu hagués estat condemnat d’immediat i hagués tingut, segur, conseqüències jurídiques i penals per ella.

 

!Ah¡ i vist que quasi totes les forces polítiques de l’arc parlamentari català i algunes de les Corts de Madrid, estan demanant la seva dimissió o be el seu cessament immediat, dons bé, no sols no dimiteix ni es cessada si no que el Comandament de la Guardia Civil ha publicat una nota dient que totes les forces i organitzacions allà representades, son totalment legals i inscrites en els corresponents registres governamentals del nostre país.

Això es Espanya i aquesta es la idea de país que volem exportar a Europa i així es com ens veuen la resta dels països europeus, que, tot sigui dit, van patir en els seus ciutadans els actes criminals d’aquests mateixos senyors homenatjats per aquesta senyora. Bona carta de presentació.

 

Quan veus aquests improperis, arribes a pensar que el Dictador, no es mort, i que caldria vigilar si la llosa que cobreix la seva tomba al Valle de los Caidos   ha estat remoguda, ja que, al menys la seva ombra es molt allargada i arriba molt lluny.

 

Encara queden molts, que en teoria son a la dreta del PP, però que en realitat son a les seves files i que encara viuen com si fos l’any, anava a dir el 1936, però prefereixo dir el 1939 que es quan varen començar  els molts crims comesos per la Dictadura i que, fins ara, la única conseqüència ha estat la condemna de l’únic home que s’havia proposat desemmascarar els que segueixen infiltrats a les diverses forces vives de l’Estat Espanyol i preferentment al PP i que ha estat el JUTGE GARZON, que encara que no soc de la seva ideologia i no m’és gaire grata la seva persona ni la majoria dels seus actes amb nosaltres els catalans, haig de reconèixer que va ser l’únic que va tenir tarannà per intentar ajudar els que van perdre els seus familiars estimats i a dia d’avui no saben on son les seves despulles.

2 comentaris:

  1. hOLA: Estic preparant un nou escrit referit a un article de Pere Navarro a La Vanguardia d'ahir.

    ResponElimina