dijous, 27 de desembre del 2012

Reflexions


REFLEXIONS

Cada dia, en obrir el diari o sentir les noticies a la televisió, el cor se m’accelera, tot son noticies d’amenaces, de prohibicions, gent que queda sense llar, i ningú, ningú fa res.

El Gobierno de Madrid sols fa que dir veritables bajanades, ara he llegit que volen eliminar les “ambaixades de les Comunitats Autònomes” que no  compleixin amb les seves ordres (podríem dir de la Sra. Merkel) de rebaixar el dèficit fins a quotes impossibles de complir, mentre ells no s’estan de res.

Fins quan haurem de suportar aquests barroers de la política que ni tan sols tenen la personalitat suficient per imposar la seva autoritat a tots aquells, del seu propi partit que han demostrat una total ineficàcia i que, a més a més, sols serveixen per afavorir els militants i amics del seu propi partit.

Avui, sense anar mes lluny, resulta que s’han donat conte que era il·legal detreure de la mensualitat de desembre dels funcionaris, el import corresponent a impostos i pagaments a la Seguretat Social i, a corre cuita, han fet marxa enrere i han dit que ho faran efectiu dins del primer trimestre de 2013. No es vergonyós? Es que no tenen prou assessors pagats a preu d’or? Com tot un Ministre d’Economia o d’Hisenda por caure en un error com aquest? O es que, tal vegada no era un error, simplement una mes de les mentides a que ens tenen acostumats i axis gaudien de 2 a 3 mesos mes dels diners que NO SON SEUS.

Parlant d’altre tema, avui s’ha sabut quina era la formació del nou Govern de Catalunya, dons bé, els diaris d’avui, escrits ahir lògicament, ja criticaven la composició d’aquest govern. Què passa?  No deien alguna cosa axis com els 100 dies de gracia? Dons no, el Sr. Pere Navarro, ja ho criticava ahir, La Sra. Camacho, el Sr. Rivera, etc. No es pot tenir una mica, tan sols una mica, de respecte i esperar a veure que fan?
En fi, si això que tenim es una democràcia... haurem de demanar novament una CATALUNYA LLIURE per que, poder d’aquesta manera podríem tenir realment una democràcia, o aquesta es la meva esperança.

Salut a tots i Bon any 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada