dijous, 16 d’octubre del 2014

JO ANIRÉ A VOTAR EL 9N

HI HAURÀ CONSULTA?

Sempre he defensat que SI, sí que hi haurà consulta. Segons el nostre President, no oblidem que és el President de Catalunya, de tots els catalans, la consulta s’haurà de fer d’un altre manera, de forma que el Sr. Rajoy Brei i els seus adlàters no puguin impugnar-la. I això és el que ha anunciat el President Mas i que, per el que diuen juristes de la categoria del Jutge Sr. Vidal, no hi ha possibilitat de tirar-la enrere mitjançant el TC. Sembla que, aquesta vegada, el President Mas li ha colat un gol a Rajoy per tota la escaire.

Doncs be, s’ha aixecat una polseguera que sembla una tempesta de sorra al desert saharià. Tots el partís, sense excepció, ERC, ICV, CUP, PSC i per descomptat PP i C’s, han dit la seva i han acusat al President Mas de trencar el consens per fer la consulta com estava planejada. Encara que, això si, li han ofert els seu suport per fer.la si exceptuem a ICV que com sempre no saben mai a que juguen.

Alguns partits sobiranistes li han dit de tot, menys guapo, al President Mas, sense adonar-se que, especialment ICV, no feia res més que actuar com, el que li diuen al President, com a trilers, ja que, en cap moment han dit que era el que havíem de fer en el cas de que algú hagués posat denuncies contra funcionaris, o be denuncies per utilitzar les seves dades del padró sense el seu permís, i a més a més la batalla legal i jurídica que s’hagués muntat. Doncs be, en lloc de tirar pedres uns contra els altres, què és el que vol Madrid,  efectivament el que hem de fer és una demostració més de civisme i ajudar a que això es vegi a tot el mon, i no el que fan que es, donar les culpes al President intentant guanyar uns hipotètics vots que, per desgracia d’ells no van en lloc.

Jo me pregunto:

- Tal i com estava planejada la consulta, es podia fer?

- El Tribunal Constitucional no la havia suspès?

- La consulta es recolzava en el Decret i la Llei de Consultes suspesos per el TC?

- Llavors, si és feia s’incorria en una desobediència a les Lleis espanyoles i al TC, lo que duia, de entrada a la seva total i absoluta nul·litat, a més del perjudicis de tipus penal, social i de inhabilitacions que podia comportar. Això es axis?

- Be si és axis i ningú m’ha dit que no ho sigui, de que servia aquesta posada en escena, era tan sols un acte teatral i que podia tenir conseqüències molt greus per la Generalitat, el seu President i potser, fins i tot, per tots els consellers. No axis per els que propugnaven seguir endavant desobeint el TC, ja que ells es limitaven a empènyer i dir que: es el que havíem acordat.

La nova proposta del President tampoc no significarà res més que el fet de votar sense que a Madrid puguin dir res, és a dir, no fer el brou gros a PP i C’s, de totes maneres, si hi anem prou gent a votar, encara que no representi res oficialment, ni jurídicament, si que és veurà una nova mobilització i tornarem a sortir als diaris de tot el mon. I això és el que ens interessa.

I aquí voldria fer una crida a les Sres. Carme Forcadell i Muriel Casals, perquè es deixin de embolicar la troca i facin costat al President i ajudin, amb les respectives ANC i Omnium Cultural. que tenen mitjans per fer-ho, per aconseguir una diada de mobilització en la que no podran falsejar les dades de votants, ja que cada DNI que es presenti és un votant i per tant no hi caben disquisicions de si érem 1.800.000 o  700.000 i els partidaris del NO també poden votar, la papereta es secreta i per tant no han de tenir por.

El cert és que la única manera de mostrar el nostre desig de independència serà amb unes eleccions autonòmiques en que els partits que estan ho diguin que estan, perquè ICV, tinc moltes dubtes de que de debò vulguin alguna cosa en concret ja que mai no es pronuncien de forma clara, sempre fent la “puta i la Ramoneta” i ara si, ara no. Però en fi, ells sabran que és el que volen.

Doncs be,  amb aquesta convocatòria hauria de aconseguir-se que, amb un programa de cada partit, ERC, CUP, CDC, ICV i si volen afegir-se UNIO i el PSC,  amb les seves particularitats i la seva ideologia de cadascun, faltaria més, hauria de tenir un punt concret i preferent que digués que son favorables i sense cap tipus de dubte a lluitar per aconseguir la independència de Catalunya per damunt de qualsevol altre tipus de proposta, de forma clara i indubtable un punt programàtic que el presentessin tots igual i que, en cas de guanyar les eleccions amb una majoria absoluta al sumar aquests quatre o cinc partits fos possible arribar a una PROCLAMACIÓ UNILATERAL D’INDEPENDÈNCIA. No a una DUI, que una DUI no significa res.

Llavors arribaria el moment de establir, de tu a tu, converses amb l’Estat espanyol per poder posar en practica tot el necessari per tenir el anhelat i desitjat nou Estat, la REPUBLICA DE CATALUNYA. I no oblidem que, en aquest cas si que tindríem el suport de bona part de Europa i del mon, ja que s’haurien fet les coses amb totes les garanties democràtiques i, tal com reclama el Govern de Espanya, amb la legalitat constituent, ja que unes eleccions autonòmiques son sempre legals i els partits poden proposar el que els hi sembli be per els seus objectius.

Aquesta es la meva posició, anem a votar i a guanyar la llibertat que ens neguen.



EL 9N TOTS A VOTAR


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada