dissabte, 2 de març del 2013

SOLS MENTEIXEN


MENTIDES I MES MENTIDES

 

Quan sents el Ministre Montoro dient que estem mes bé, que Brussel·les ens felicita, que tot es gràcies a l’esforç de tots; si no fos per que es tant trist, seria per riure a la seva cara (dura).

 

L’esforç de tots? Es referirà a tots els, funcionaris, pensionistes, treballadors de la industria privada, metges,  etc. ja que no he sentit en cap moment que ELL hagi fet cap esforç, com no sigui el de escanyar  més i més a totes les CC.AA.   i en especial a Catalunya, per que no puguin pagar les nòmines, per que no puguin pagar a les farmàcies, per que no puguin pagar als seus proveïdors. Aquest esforç si que li reconec, però, esforç personal, rebaixa del seu sou, deixar de cobrar una part de les suculentes dietes, tan per la seva part com per la de la resta dels seus companys de govern, incloent-hi el Senyor President. Deixar de cobrar per la “residencia” quant tenen casa o pis a Madrid, i tantes i tantes bicoques de que gaudeixen com a President, Ministres, etc. això si, sense deixar de percebre suculents beneficis de les seves feines anteriors, això si, presumptament.

 I que dir dels pensionistes, cada any van mes enrere, ja no tenen ni tan sols el que per Llei els correspon. On es la paga que compensa la diferencia del IPC amb el real de l’any i que es feia efectiva el mes de Gener? I ja fa dos anys que no la veiem. S’ho passen per el “forro de...” i fan un increment de la pensió del 1% mentre que. L’IVA l’apugen del 18 al 21%, apugen la llum, el gas, el butà, etc. i AIXO ES LEGAL, simplement fent un Decret al B.O.E. No els hi fa vergonya?

 

Sr. Montoro i Sr. De Guindos, es preocupen massa de retallar a tot-hom, però mai, però mai, no els he sentit dir que l’economia sols pot tirar endavant si el crèdit funciona, si s’ajuda a les petites i mitjanes empreses, en fi sols podem tirar endavant si fan la seva feina que son els Ministres de Economia i de Hisenda, no ho saben?

 

Un altre Ministre que sembla que sols està pendent del que fem a Catalunya, encara que, de moment no es competència seva, el Sr. Margallo, Ministre d’Assumptes Exteriors. (Quan tinguem la independència si que serà competència seva)  Sols parla de controlar que fem i que deixem de fer. Sr. Ministre, dediquis a la seva feina, que en té prou. Que el seu país, Espanya, cada vegada te menys pes en el concert de les nacions, que cada vegada son menys decisius, que cada vegada son mes menyspreats. I aquesta si que es la seva feina, arreglar tots aquets atzucacs en que han ficat aquest país entre vostès i l’anterior govern. A més a més, tal vegada, sigui, en un moment determinat mes convenient gastar en oficines a l’estranger que en un nou ambulatori. Si el seu Govern paga el que deu, potser podrem fer les dues coses.

 

I la Sra. Vice-Presidenta, que intenta aclarir si el Sr. Barcenas està acomiadat, està en nòmina, cobra una indemnització o que es el que passa. No sap ni mentir. Què és una indemnització en diferit?  I una indemnització pagada “en comodos plazos” De que va. No es pot mentir d’aquesta forma tan barroera, que es la Vicepresidenta del GOBIERNO Sra. Soraya Sáenz de Santamaria, no l’últim mono del ministeri.

 

El Sr. Rajoy, com sempre, segueix mentin. Diu que vol “dialogar” amb el President de la Generalitat de Catalunya i comença per donar-li una sonora bufetada presentant una impugnació al Tribunal Constitucional, per la redacció d’un simple escrit de afirmació catalana i de demanda de poder fer uns consulta LEGAL e institucional respecta a que vol el poble de Catalunya.

La veritat es que cada vegada que obre la boca, ell o els seus ministres, fan créixer de forma exponencial la quantitat de independentistes a Catalunya. I això tenint en compte, que fa un parell d’anys, es podien comptar quasi amb els dits de la mà, si descomptem els partidaris de E.R.C., que, en aquells moments no eren pas gaires ni tenien cap força al Parlament.

 

En fi, he buidat una mica el pap, de tan en tan va bé fer-ho, quedes una mica mes descansat.

 

Fins un altre amics.
 

 

 

 

1 comentari:

  1. EL que dius m'ha agradat molt, tes tota la raó del món, però el problema és que els ciutadans d'Espanya i de Catalunya no diuen que ¡¡¡ja està bé i això s'ha d'acabar, ja!.

    Jordi Barrull

    ResponElimina