dilluns, 18 de març del 2013

MES MENTIDES


SEGUIM IGUAL: MENTINT

 

Hem tingut la noticia esfereïdora del que ha passat a Xipre, hi ha algú amb dos dits de seny, que pugui dir que això no es un robatori, un atracament. Es increïble que uns senyors (d’alguna manera els hem d’anomenar, encara que recordo allò de que de porc i de senyor s’ha de venir de mena) asseguts a les seves poltrones de Brussel·les, puguin decidir si li poden robar a un pobre treballador de Xipre (avui es Xipre, demà...) que tingui estalviats 10.000 euros, per un cas, i que per la voluntat d’uns LLADRES DE COLL BLANC, POLITICS QUE NO HI VEUEN MES ENLLA DEL SEU NAS, BANQUERS QUE HAN ROBAT MES QUE HAN DIRIGIT ELS SEUS BANCS, aquest treballador xipriota es pugui trobar que tan sols ni queden en el seu compte 9.325.00 € , es a dir li han robat 675.00 €. No ho puc creure, es tan horrible, per menys hi ha molta gent a la presó, i en aquests poca vergonyes, no patiu, no els hi faran res. Compte, amb aquest robatori pretenen recollir de 5 a 6 MILLIONS D’EUROS.

 

Ara bé la mentida grossa: Les nostres autoritats financeres, aquelles que donen als Bancs tot el que volen i ens retallen tot el que poden i mes, diuen que al nostre país NO PASSARA AIXÒ. Quina garantia ens poden  donar, si fins ara no han deixat de mentir en tot el que han dit, proposat, promès, en les prometences electorals, en tot vaja. Ara hem de creure això?. Pobres de nosaltres, potser que hi pensem.

 

Això si, tant al Sr. Rajoy i els seus adlàters, Cospedal, Soraya Sáenz, De Guindos, Montoro, Rato, etc. no patiu, ells seguiran tenint tot el que es nostre i que tenen ells, per que no han retornat res de res.

 

Sols cal veure el que està passant amb el cas Bàrcenas, no tenen ni el valor de denunciar-lo, serà per què sap mes coses de les que ha dit? I si fos veritat, tan sols un 30 o un 40% del que diu? Caurien tots ¿no? . Què va, no passaria res de res, es taparien els uns als altres com fins ara i trobarien algun cap de turc que pagues per ells.

 

Amics cada dia me fan mes fàstic i compte, que, per desgracia, al nostre país tampoc no som ni restem tan nets com sembla, que també tenim algú que altre que ha ficat la mà a la caixa i no podem assenyalar cap partit, TOTS ESTAN IMPLICATS, tan sols queden lliures el que no han tocat poder, encara que també hi ha excepcions i no vull senyalar a ningú.

 

Bé, ja he buidat una mica el pap i com  que feia dies que no escrivia res m’he despatxat a gust.

 

I esteu d’acord? Creieu que passada Setmana Santa no ens podem trobar com a Xipre? Penseu-hi.

 

 

2 comentaris:

  1. Serà qüestió de retirar els diners i tornar a tenir-los a sota de la rajola!!!
    Petons i no t'alteris!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si filla, haurem de tornar a sota la rajola. Amb aquests POLITIK (Alemanys i espanyols) tan incompetents i uns banquers tan poca vergonyes, no quedará altre sol-lució

      Elimina